hur man installerar en vindrutetorkare

hur man installerar en vindrutetorkare

Vindrutetorkare tenderar att gå dåligt och behöver bytas ut. De flesta människor undviker ersätter torkarna tills det regnar eller snöar. Då är det antingen för besvärligt att byta vindrutetorkare (tänka sig stå i ett regn eller snö storm försöker installera en vindrutetorkare) eller att de helt enkelt sluta medan du kör. En olycka är då den olyckliga resultatet. Den allmänna regeln är att vindrutetorkarna ska bytas varje år, helst precis innan regnperioden börjar i ditt område

Du behöver:.
2 vindrutetorkarna.


1.
Ta bort det gamla vindrutetorkare först. Dra hela enheten från vindrutan. Det bör röra sig automatiskt till ett upphöjt läge. Ta ena handen och håll torkararmen när du använder din fria hand att pressa ned den lilla fliken som är i plats på undersidan av torkare nära metall arm. Trycka sade fliken kommer att hjälpa att ta bort torkar genom att kunna dra mitt i den mot botten av metall arm.
2.
Placera torkarbladet mycket noga mot vindrutan i en ner. Detta kommer att säkerställa att metallen armen inte kan göra någon allvarlig skada på vindrutan innan du installerar den nya torkar.
3.
Titta på sidan av torkarblad där man fäster direkt på metall arm. Ena sidan har en böjd övre delen och den andra har en plastklämma. Rotera plastklämman tills den svängda delen pekar mot torkarbladet.
4.
Placera torkar i ett uppochnedvänt riktning bredvid metall arm. Observera att hook-formad eller kurva av metallen armen matchar den böjda delen av plasten klippet.
5.
Ta torkare och sänka den ned över torkararmen. Se till att metall arm är säkert mellan sidorna av torkar och att kroken-formade eller kurva av metallen armen är vänd mot plastklämma.
6.
Flytta kroken sakta över plastklämma och dra torkar uppåt tills plastklämma är böjda glider kant sida i fast del av metall arm. Hela församlingen ska klicka på plats som du drar till ordentligt. När detta är gjort, sänka torkar tillbaka på vindrutan på ett säkert sätt. Din nya torkar jobb är i slutförande.


Relaterade artiklar


hur pop ett lås på en bil
hur man lysa hjul Alcoa aluminium
hur man rengör insidan av en bil vindruta
hur man rengör bromsdamm från krom hjul
hur du lägger transmissionsolja till en Mercedes 300D
hur till låsa upp dörren på en Jeep Cherokee
hur man byter en baklykta på en Jeep Liberty
hur man gör en tråd veck om allt fordonsindustrin
hur man tömma kylaren på en Ford Ranger
hur buff Auto Paint