hur man får bättre gas körsträcka i en Jeep Wrangler

hur man får bättre gas körsträcka i en Jeep Wrangler

Jeep Wranglers är en linje av sportbilar som tyvärr inte är kända för att få den bästa gas körsträcka. Eftersom du kommer att vilja njuta av att köra din Jeep Wrangler utan att oroa dig hur mycket pengar du spenderar på gas, bör du göra en mängd justeringar för att få mest miles per gallon av din SUV. Jeep Wrangler modell som du väljer att köpa kommer också att ha en direkt effekt på din gas körsträcka
1.
Välj en Jeep Wrangler med en fyrcylindrig motor, samt en manuell växellåda. Sexcylindriga motorer och automatiska växellådor kommer att visa sig mindre bränsle effektiv i din Jeep Wrangler. En koppling i stället för ett vridmoment konvertera har bättre bränsleeffektivitet. En diesel Jeep Wrangler kommer också att ha förbättrat gas körsträcka.
2.
Minska dra av din Jeep Wrangler. En hård topp i stället för en mjuk topp kommer att producera mindre luftmotstånd. Dessutom bör alla rack och utsmyckningar på din Wrangler tas bort för att hjälpa till att få bättre gas körsträcka i din Jeep.
3.
Minska mängden av tid som du använder de fyra-hjulsdrivna redskap. Även fyra Wheeling kan vara mycket roligt i en Jeep Wrangler, är denna praxis ett känt gas guzzler.
4.
Skaffa en Stämma för din Jeep Wrangler. Pumpa däcken, byta olja och luftfilter, få ett oljebyte, installera nya tändstift och tändkablarna och lägga transmissionsolja. Om någon av dessa komponenter beror på att ändras, kan det hjälpa dig att få bättre gas körsträcka i en Jeep Wrangler.
5.
Hålla en jämn hastighet under landsvägskörning. Jeep Wranglers fungerar bäst när de körs i en hastighet bibehålls på 55 till 65 miles per timme. Tomgång gånger bör minskas, liksom genom att stänga av motorn vid tomgång mer än en minut.
6.
Glesare i din SUV. Jeep Wranglers har små hytter, så att du inte kommer troligen att ha för att minska din belastning betydligt. Dessutom har Jeep Wranglers bogsering kapacitet som kan minska bränsleeffektivitet.


Relaterade artiklar


hur man byter Serpentine belt på en Ford F150
Hur ofta ska du vaxa en bil?
hur du tar bort sharpie märken från taket på en bil
hur man kan kontrollera tidpunkten för ett oljebyte
hur man justerar strålkastarna i din saturn s-serie bil
hur man blandar auto färg för besprutning
hur man mäter längd motorcykel kedja
hur man ändrar en syresensor i en Camry
hur man inspektera och byta ut bilens choke termostat
hur man installerar en stuga luftfilter i en Mazda hastighet 6