hur man ansöker bmw röra upp färgen

hur man ansöker bmw röra upp färgen

Många BMW ägare och entusiaster har ett gemensamt band i sina kollektiva frustration med tillverkaren: retuschera färger. Även framtagen för att matchar färgen på sina fordon, de flesta användare finner dem svåra att tillämpa bra. Svaret ligger i den teknik som används för att tillämpa färg för att chips och andra skadade områden av bilens finish. Tillverkaren, Bavarian Motor Works (Bayerische Motoren Werke AG), ger både en matchande färg och en tydlig skyddsrock. Tyvärr är de flesta användare är oförberedda på de färgens viskositet, och borsten som ingår är inte väl lämpade för det ändamål för vilket det var avsett. This often results i gelatinliknande klumpar av color that usually leda till en expensive trip till handlanden reparationsverkstad. Artikeln som följer är skriven för att hjälpa dig att undvika dessa problem. Förutom de objekt som du behöver, ta med gott om tålamod. Bättring färgen på din BMW kommer att vara en långsam process, men resultatet kommer att vara värt det för ett jobb som är gjort bra. Avsätt en eftermiddag för att göra detta, och vara mycket noga med att du inte rusa genom någon av de åtgärder

Du behöver:.
1600-slippapper (ultrafina korn).
Tandpetare eller tunt konstnärens pensel.
BMW retuschera färg.
BMW klarlack.
Bilvax och dukar (tillval).


1.
Rengör kluvet område fritt från skräp. Använd fuktad sandpapper på kanterna på kluvet område precis tillräckligt för att göra det smidigt utan att lägga till repor. Rengör och torka området igen efter slipningen.
2.
Applicera röra upp färgen med en tandpetare med spetsen avbruten eller en liten, mycket tunn, mjuk konstnär borste. Undvik att använda pensel som medföljer färg kit. Låt en liten mängd färg på ett smidigt sätt ansluta sig till tandpetare eller borsten. Om för mycket färg rockar tandpetare eller pensel, torkar du försiktigt bort det och försök igen. Lägg på färgen genom att knacka den lätt i mitten av chipet och låta den "kör" på kanterna, fylla i chip. Det är viktigt att du inte försöker att faktiskt borsta eller stroke färgen på chip. Mindre är mer, eftersom många lager färg kommer att behövas för att skapa en osynlig reparation.
3.
Låt färgen torka enligt etiketten instruktioner.
4.
Upprepa steg 1 till 5 åtta till tio gånger för ett optimalt resultat.
5.
Använd ultrafina ,1600-grus sandpapper att försiktigt släta över den reparerade hela ytan där chip brukade vara. Fukta sandpapper och sand så lätt som möjligt tills ytan på reparation är helt plan och jämn. Avsluta med att lägga ett lager av klarlack från satsen, vilket gör att överlack för att torka ordentligt, och tillämpa bilvax (om så önskas).

Tips och varningar


 • Använd som mild en touch som möjligt när du använder våt sandpapper. Detta är bara att platta till kanterna på chippet och att jämna ut flera lager av retuschera färg, som är konstruerad för "puff" något för att fylla i brister.
 • alltid tillämpa mindre måla med varje lager än man intuitivt kanske tror behövs. Du kan enkelt lägga till fler senare. Det är mycket svårare att avlägsna överflödig färg när den har tillämpats.


 • Relaterade artiklar


  hur man byter luften i kabinen filtret i en Honda Odyssey
  hur man fixar en bullrig bil dörr
  hur man byter bromsar kia Sedona
  hur man rengör mögel från ramar rv fönster
  hur man väljer däck till din bil
  hur man rengör plast vindskydd
  Hur Struts arbete?
  hur man byter en radiator termostat
  hur du kontrollerar bilens vätska Vindrutespolare
  hur man ändrar en syresensor på en Honda Civic