hur du tar bort en Chrysler 300C dörrpanelen

hur du tar bort en Chrysler 300C dörrpanelen

Ta bort dörrpaneler från fordon verkar inte som om det skulle vara svårt, och det är inte. Problemet är alla de små delar som orsakar att dörren panelen inte passar riktigt på dörren igen om de är skadade. Dörrpaneler faktiskt tunn och lätt spruckna eller skadade vid demontering och montering. Läs om hur du tar bort en Chrysler 300C dörrpanelen och hålla din dörrpaneler i perfekt skick

Du behöver:. .
Platt skruvmejsel
Phillips skruvmejsel.
Trubbigt verktyg (mycket liten Phillips skruvmejsel kan fungera).
Nyfikna verktyget (smörkniv eller bred platt skruvmejsel).
Kopp eller behållare för att hålla skruvarna.


1.
Öppna dörren av Chrysler 300C så bred som möjligt. Ha en container beredd att hålla skruvar och små delar från dörren panelen.
2.
Leta reda på små plast cirkeln panel direkt bakom dörren handtaget. Använd en platt skruvmejsel för att bända upp den. Ta bort skruven som ligger bakom den här panelen. Det finns en liten fyrkant panel ligger strax under handtaget. Ta bort skruven bakom denna panel också.
3.
Hitta tre trim klipp finns på dörrpanelen nära kanterna. En ligger nära fronten på dörrpanelen i centrum. En annan ligger på bakkanten av dörrpanelen, precis under där färgen är annorlunda. Det sista klippet är några inches under den sista, nära den nedre kanten av panelen. Push ett trubbigt verktyg i hålet i mitten av klippet och använda en nyfikna verktyg runt kanten på dörrpanelen nära klippet till pop klippet ut.
4.
Avlägsna senaste tre skruvar längs ned på dörrpanelen. Dra panelen bort från dörren. Lyft upp på panelen så det är fritt från dörrlåset på toppen. Flytta panelen runt att driva bort den från metallkrokar nära centrum av dörrpanelen.
5.
Dra panelen bort från dörren några inches tills du kan se bakom det. Hitta metallstången som är ansluten till dörrhandtaget. Lossa den öppna änden av stången i plast och skjut bort från dörren panelen. Dra dörrpanelen bort från luckan innan du kan se tre kablar och kontakter tråd.
6.
Med en liten platt skruvmejsel, lossa de tre kabelkontakter. Dörrpanelen är nu helt fritt från dörren.

Tips och varningar


 • Hitta en liten behållare för att hålla de små skruvar och hårdvara från dörrpanelen så att de inte får tappas bort.
 • Dra inte i dörrpanelen bort från dörren tills alla lämpliga klipp och ledningar är ordentligt ansluten.


 • Relaterade artiklar


  hur man kan kontrollera din bils vätska Servostyrning
  hur man kan hoppa starta en bil
  hur du ändrar din döda bilbatteri
  hur man vaxa en bil med en buffert
  hur du kontrollerar bilens vätska Vindrutespolare
  felsökning auto värmare
  hur EGR ventiler arbete
  hur man byter ett däck
  hur du gör din bil billigare att köra
  hur du vaxa bilen med lätthet