hur man lufta ett domkraft

hur man lufta ett domkraft

En domkraft använder trycksatt vätska för att orsaka Jack hissen yta att stiga. Över tid kan luft komma in i Jacks vätskereservoaren, i synnerhet om Jack's sälar inte fungerar korrekt. Att köra en jack med luft i systemet är farlig, eftersom luften i behållaren kan leda till plötslig svikt i uttaget, särskilt när domkraften är att stödja en tung last. Det vanligaste symtomet på luft i golvet Jack är en svampig känsla när domkraften används. Också ett tecken på närvaro av luft är en knekt som sakta sänks sig. När antingen inträffar, är det dags att lufta uttaget

Du behöver:.
Skruvmejsel
. Jack's bruksanvisning.


1.
Jack domkraften fram till Jack's RAM kolven är fullt utdragen. Väduren kolven är den del av uttaget som vilar strax nedanför objektet som skall lyftas.
2.
Släpp trycket ventilen och låt domkraften att sänka sig själv. Trycket Ventilen är normalt placerad på sidan av uttaget och kan frigöras med en skruvmejsel. För att frigöra ventilen, vrid ventilen i en moturs med en skruvmejsel.
3.
Öppna Jack's påfyllningsskruven. Påfyllningspluggen är i allmänhet ligger på huvuddelen av uttaget. Påfyllningspluggen bör inte förväxlas med de två backventiler, som ser mycket liknande och bör inte störas. Det är därför viktigt att kontrollera jack i användarhandboken för att identifiera den exakta platsen för påfyllningsskruven. Påfyllningspluggen kan öppnas genom att vrida den moturs med en skruvmejsel. När kontakten tas bort, visar en kort väsande ljud att luften instängd domkraften har rymt.
4.
Sätt tillbaka filler kontakten i uttaget.
5.
Upprepa stegen ovan tills luft inte längre kan höras läcker ut från jack för att slutföra blödning processen.


Relaterade artiklar


hur man rengör din bil
hur man läser ett däck mätare
Hur fungerar en universell gemensamt arbete?
hur man berättar däckstorlek
Hur man säljer begagnade bildelar på ebay
vad är symptomen på en igensatt katalysator?
hur man byter bromsbelägg på en Dodge RAM 1500
hur man rengör krom hubcaps
vad är syftet med topplock i bilar?
vad är en momentomvandlare?