hur man byter motorolja till syntetiska

hur man byter motorolja till syntetiska

Jag trodde aldrig i syntetisk olja i min bil tills jag provat den! Det är en riktigt uppgradering för din motor! Vanlig olja håller inte ett ljus till den nya motorn oljor som är syntetiska! Du kan dra med bättre gas körsträcka, mindre buller vid start, mindre ljudnivå och bättre värmeavledning för din motor och bättre smörjning till din motor! Folk frågar om de skulle byta till en syntetisk hela tiden och mitt svar är, ja! Du kan göra detta själv om du känner dig bekväm att arbeta med din egen bil ganska lätt! Här är vad du gör

Du behöver:
mutterdragare.
Oljefilter.
Oljefilternyckel.
Tråget.
Oil.
Motorolja flush.


1.
Köp motoroljan flush, syntetisk olja, och ditt filter på din lokala reservdelslager. De bör kunna tala om för er rätt vikt och mängden olja du behöver! Olja kommer att bli dyrare men du kommer att kunna gå dubbelt så lång tid om förändringar, balanserar så priset ut!
2.
Läs instruktionerna på olja spola flaska! De flesta kommer du häller den i motorn med den gamla oljan och kör motorn till ett belopp av tid! Vanligtvis 10-15 minuter!
3.
När flush är installerad i motorn, stängde bil av och lokalisera oljefilter och avtappningspluggen under motor!
4.
Placera avtappningskärl under motor plugg, ta bort kontakten och låt rinna! Efter motorolja har alla avrunna, installera om pluggen och dra!
5.
Nu flyttar tråget över under oljefiltret! Ta bort oljefiltret och låt rinna av. Kontrollera packning lossnar med gamla oljefilter! Den nya har en på det! Placera lite olja på det nya oljefiltret packning och smeta den runt på packningen. Installera oljefilter!
6.
Fyll motorn med nya syntetiska motorolja till rätt kapacitet! Starta motorn och se till att du får oljetryck och oljetryck lampan släcks! Ska bara ta några sekunder! Stäng av motorn, kontrollera oljenivån i motorn! Dubbelkolla för eventuella läckor! Du har nu ändrats till syntetisk motorolja och är redo att slå vägen! Bedöm och rekommenderar om du hittade den här hjälpsam! Glad körning!

Tips och varningar


 • Syntetisk olja som faktiskt kommer att band med metalldelar i din motor! Detta gör att det bli mer effektiva i smörjning!
 • Syntetisk motorolja kommer inte att bryta ner som konventionell motorolja, vilket ger längre livslängd mellan oljebyten!
 • Motorolja blir varm! Var noga med att inte bli bränd!
 • Se till att fylla motorolja till rätt nivå!


 • Relaterade artiklar


  hur man byter Serpentine belt på en Ford F150
  hur du tar bort ägg från billack
  hur du tar bort repor från krom stötfångare
  hur man rengör en KLR förgasare
  hur man byter en kupéfilter på en Toyota Sienna
  hur man byter en stad bil bränslefilter
  hur ändrar transmissionsolja i en Buick Park Avenue
  tecken på att en bränslepump går dåligt
  hur man installerar en EGR ventil på en Mazda skyddsling
  hur du ändrar din olja