hur du tar bort repor från en Mustang vindruta

hur du tar bort repor från en Mustang vindruta

Mindre ytliga repor och rostskador är nästan oundvikliga med någon vindruta, inklusive din Mustang vindrutan. Repor kan uppstå under normala körning, orsakade av blåst sand eller annat skräp. Ofta en torr eller felaktig vindrutetorkare är den skyldige. Oavsett orsaken du vill att gått repor. Repor är inte bara en kosmetisk förtret, men under vissa ljusförhållanden repor kan även vara en potentiell fara. Även polering ut grunda repor är inte så svårt, bör du planera på att spendera en hel del tid jobbar på det. Även om det är möjligt att polera ut små och grunda repor för hand, den här artikeln kommer att anta att du äger (eller har hyrt) en buffert eller att du har bifogat en polering pad till din borrmaskin

Du behöver:.
Ammoniak.
Handduk.
Icke-slipande skum polering pad.
Låg hastighet omloppstid buffert eller borr.
Juvelerares rouge.
0000-grade stålull.


1.
Tvätta fönster med en blandning av 1 del ammoniak och 4 delar varmt vatten. Skölj och torka med en handduk.
2.
Blanda precis så mycket vatten med din guldsmed's rouge (finns på de flesta glasbutikerna) till en pasta bara något tjockare än pannkakssmet.
3.

Bred klistra på och runt noll.
4.
Förvandla din omloppsbanor buffert eller borra med låg hastighet och polera området i början. Om du använder en borr se till att hålla plattan i rörelse. Använd måttligt tryck. Sluta precis innan pastan är helt torr.
5.
Torka av området med en fuktig trasa och låt det torka.
6.
Kontrollera glaset. Om scratch kvar sedan upprepa processen. Beroende på djupet av repa processen kan behöva upprepas flera gånger tills scratch är borta.
7.
Lätt buff hela vindrutan med 0000-kvalitet (4 nollor) icke -slipande stålull. Gnid hela vindrutan lätt med stålull, antingen med en cirkelrörelse eller en kombination av raka och cirkelformade rörelser. Tvätta vindrutan med en blandning av 4 delar vatten till 1 del ammoniak och skölj.

tips och varningar


 • Om scratch är tillräckligt djup för att känna med tumnageln så är det troligen för djup för att effektivt polera ut. Polering en djup repa lämnar en konkav plats i vindrutan som kan förvränga din syn ännu värre än det ursprungliga grunden.


 • Relaterade artiklar


  felsökning utsläpp Jeep Cherokee
  hur man installerar en EGR ventil på en Mazda skyddsling
  hur man gör pengar på att sälja bildelar från bilen
  hur man tömma kylaren på en Jeep Cherokee
  hur du tar bort betong sprutdimma från en bil
  hur man byter strålkastare Toyota pickup
  hur man byter säkringar och invändiga belysningen på ett fordon
  hur du håller din bil grön
  hur man byter olja i bilen
  hur man rengör målade krom