hur man läser en tjocklek i inches

hur man läser en tjocklek i inches

Bromsok mäter verktyg som är utformade för extremt noggranna och exakta mätningar. De används för metallbearbetning, medicin, trä, vilket gör kanoner och andra områden där otroligt noggranna mätningar är nödvändiga. Bromsok är speciellt utformad för att mäta saker med hjälp av två olika verktyg, de viktigaste bromsok och nonie, som mäter ytterst små bråkdelar av en tum
1.
Läs antalet hela inches. Dessa siffror kommer att vara det största antalet på "main skala" av bromsok och kommer att vara placerade 1 cm mellanrum.
2.
Räkna antalet underavdelningar mellan inches på de viktigaste bromsok. Ofta är dessa inches kommer att delas in 1/16-inch märken.
3.
Läs de viktigaste bromsoket. Räkna antalet hash märken från tidigare "inch" markör. Dela detta nummer av ditt resultat från steg 2. Till exempel, om din huvudsakliga bromsoket är uppdelad i 16ths av en tum, och du räkna 4 hash märken från 2-tums markör och din huvudsakliga bromsoket mätning är 2 plus 4 /16, eller 2,25 inches.
4.
Läs nonie. Titta längs nonie tills du ser en linje på det som matchar upp med någon av linjerna på de viktigaste skala. Det kommer att finnas ett antal bredvid denna linje på nonie. Detta antal motsvarar det antal tusendelar av en tum för att lägga till. Till exempel, om ledningen med 12 på den på nonie ställer upp med en av de viktigaste bromsok rader, som motsvarar 0. 012 inches.
5.
Lägg till dina siffror. Lägg till mätning från den nationella bromsok (i detta exempel 2,25 inches) med mätningen från nonie (0,012 inches) för att få din sista mätning (2,262 inches).


Relaterade artiklar


hur du ändrar termostaten på en Toyota Paseo
hur du kan få vätska i en manuell växellåda
hur du tar bort dörrpaneler på en Saturn Outlook
hur man använder startkablar
hur du lagrar ett bilbatteri
hur man installerar ett filter på en Subaru WRX
hur du ändrar bakljus på en Bonneville
hur man byter O2 sensor på en maxima
vad är en momentomvandlare?
hur man rengör insidan av en bil vindruta