hur du tar bort dörrpaneler på en Saturn Outlook

hur du tar bort dörrpaneler på en Saturn Outlook

Borttagning av dörrpaneler i din Saturn Outlook är avgörande om du vill utföra underhållsåtgärder som att ersätta en dålig fönster motor eller utföra arbete, som att byta beståndet högtalarna i dörrarna. Jobbet är inte en svår att göra, tekniskt, om du följer några enkla steg och har några handverktyg till ditt förfogande

Du behöver:. .
T-30 Torx skruvmejsel
panel verktyg.


1.
Bänd bort skruvlocket bakom dörren release-panelen. Använd en panel verktyg eller ett tunt blad kniv. Var noga med att inte repa plasten. Du ser en Torx T30 storlek skruv. Bort den och ställa skruven och skruva täcka undan på ett säkert ställe.
2.
Bända loss locket av dörren dra. Du hittar bända längst ner framkant dra. Detta kommer att utsätta två T30 skruvar. Ta bort dem och ställ skruvarna och dra dörren täcka undan på ett säkert ställe.
3.
Peta bort sidor och botten av dörren panel med din panel verktyg. Arbetet runt kanten i små segment att vara säker på du släpper alla klipp.
4.
Dra panelen bort från dörren och lossa alla kablage anslutet till dörr-switchar. Ställ dörrpanelen åt sidan. Panelen är nu borttagen, och du har tillgång till insidan av dörren.


Relaterade artiklar


hur du ändrar din egen olja
hur man ladda ett batteri Gell
hur man rengör målade krom
hur man kan tjäna pengar sälja begagnade bildelar på ebay
hur man byter en Cheva Tahoe kupéfilter
Hur vet man att en värmare kärna är ansluten
hur man byter en stuga luftfilter på en Honda CR-V
hur man tömma kylaren på en Jeep Grand Cherokee
hur man rengör rustning allt bort glas
hur man rengör betong av en bil