hur du tar bort betong sprutdimma från en bil

hur du tar bort betong sprutdimma från en bil

Betong översprutning på en bil är mer än fula, kan den orsaka skador på fordonet. Konkreta pinnar till bilen, gör ytan grov och kan orsaka marker i färgen. Om betongen är färsk och fortfarande fuktigt kan det tvättas bort ganska enkelt. När betongen är torr, men inte så lätt kan du ta bort fortfarande små fläckar och större bitar av betong

Du behöver:. .
Vatten
Sandpapper (1000 slippapper).
Högtryckstvätt spruta.
Vinäger.
Rengör sprayflaska.
Handduk.
Flytande betong.


1.
Använd en högtrycks-spruta på en biltvätt för att spraya betong av om det fortfarande är våt. En vattenslang kan ta bort det om concerete är några minuter efter att besprutas på bilen. Om det har gått längre, men betongen är fortfarande fuktig, kan högtrycks-spruta tar de flesta eller alla av de konkreta bort utan att skada lacken.
2.
Fyll en sprayflaska med ren ättika. Spraya ättika direkt på betongen prickar tills de blir helt dränkta. Låt ättika i blöt i fem minuter och spraya igen. Använd en högtrycks-spruta för att ta bort fläckar av betong från bilen.
3.
Sand konkreta fläckar och bitar om de konkreta har torkat helt och de två första stegen har inte fungerat . Använd 1000-grit sandpapper och vatten för att slipa varje prick. Håll sandpapper våta med vatten, särskilt om du måste sand i färgen på bilen. Bara slipa klarlack och inte själva färgen.
4.
Använd flytande polering förening och en torr handduk i en cirkulär rörelse på alla platser som var slipade i färgen. Detta bör ta bort alla repor från sand papper och betong.

Tips och varningar


 • inte sand i färgen eller platsen måste målas om till förhindra rost.


 • Relaterade artiklar


  hur man polera aluminium på en buffert hjul
  symptom på en dålig termostat i bilar
  hur man byter en Cheva S-10 (2002) termostat
  hur du packar lagren om bromsarna
  Hur du använder bättringsfärg på ett fordon
  hur man installerar bromsbelägg på en Honda
  hur man roterar lastbilsdäck
  hur man berättar däckstorlek
  luftfilter fakta
  hur söker gamla bildelar