hur ändrar transmissionsolja i en Buick Park Avenue

hur ändrar transmissionsolja i en Buick Park Avenue

Transmissionsolja primära syfte är att ge tryck under hela sändningen. Detta gör att fordonet att växla. Transmissionsolja driver även för att kyla av överföring, som en sändning som inte kan avleda värme kommer snabbt att misslyckas. Med tiden bryter den kemiska sammansättningen av transmissionsolja ner, vilket avsevärt sänker vätskan effektivitet. Transmissionsolja kan också göra skräp av utslitna delar hela sändningen, vilket ökar sannolikheten för överföringsfel. Av dessa skäl bör Buick Park Avenue transmissionsolja måste bytas ut var sex tusen miles

Du behöver:. .
Wrench
Bomullstrasa.
Överföring pan packning.
Packning GRUNDPOLISH.


1.
Möjliggöra överföring svalna, eftersom kontakt med heta transmissionsolja kan leda till allvarliga brännskador. Detta gör också att majoriteten av vätska i överföringen till sig på botten av transmissionen.
2.
Töm transmissionens vätska på växellådans tråget. Transmissionens tråget ligger på botten av transmissionen. Brunnen pan fäster överföring med flera bultar, som omger omkretsen av pannan. Lossa varje Pans bultar med en skiftnyckel. På så vis kan de flesta av växellådans vätska att rinna ut av transmissionen.
3.
Ta bort växellådans pannan genom att ta bort var och en av Pan's bultar.
4 .
Rengör läppen av överföringssystemet pan samt Pans parning yta om överföring med en bomullstrasa att säkerställa att båda är fria från gamla packningen material och skräp.
5.
Coat båda sidorna av en ny pan packning med packning sealer. Placera sedan packningen sealer över läppen av pannan.
6.
Installera växellådans pannan på överföring av bultar pannan på plats. Vrid varje Pans bultar i små steg med skiftnyckel för att säkerställa att packningen platser jämnt.
7.
Ta transmissionens oljestickan från transmissionens oljesticksröret. Transmissionens oljesticksröret finns under huven, på passagerarsidan av Park Avenue. Dra ut oljestickan rakt upp för att ta bort den från oljesticksröret.
8.
Häll 4 till 5 Qts. av ny transmissionsolja i oljesticksröret.
9.
Starta Park Avenue och låta motorn att uppnå normal arbetstemperatur, sedan Skift genom alla transmissionens redskap för att säkerställa att överföringssystemets vätska cirkulerar i hela sändningen.
10.
Vrid fordonets motor av. Sätt sedan mätstickan i oljesticksröret.
11.
Dra transmissionens oljestickan och läs av mätning vid spetsen på stickan. Den transmissionsolja bör visas precis under "Full" märke. Lägg till ytterligare vätska till överföringssystemet om det behövs.


Relaterade artiklar


hur man rengör bläck bort av läder bilsäten
bort vägsalt från en bil interiör
Hur vet man att en värmare kärna är ansluten
hur du tar bort och ersätta kupéfilter på en 2002 VW MK4 Golf TDI
hur man byter o2 sensorn i en Mercury Grand Marquis
hur du ändrar din egen olja
Hur fungerar bromsarna på en bil?
felsökning auto värmare
hur man byter Serpentine belt på en Ford F150
hur man rengör din bil