hur man tråd en DPDT vippbrytare

hur man tråd en DPDT vippbrytare

Vad kan någon göra för att lägga till fler kretsar i en bil utan att lägga mer växlar? Svaret är DPDT vippan. Dessa bokstäver står för "double pole /dubbel kasta," och denna typ av brytare kan lösa problemet med att montera ett för stort antal vippströmbrytare en instrumentpanel

Du behöver:.
DPDT byta
. Primär tråd.


1.
Bestäm vilka kretsar kommer att kontrolleras av DPDT strömbrytaren. En knapp kan ta plats i fyra enkla SPST (enpoliga /enstaka kast) reglagen.
2.
Anslut centrum uttagen för byta till en smält strömkälla med lödfritt terminaler och fordonsindustrin primära tråd. Du måste ansluta varje terminal till en strömkälla. Denna funktion gör att använda två olika smält kretsar.
3.
Anslut uttagen på varje ände av övergången till de kretsar växeln kommer att kontrollera. Var medveten om att vrida omkopplaren i en riktning kommer att sättas på båda kretsarna anslutna till ena änden av växeln och vrida växla i den andra riktningen stängs dessa två enheter av och slå på kretsar som är anslutna till den motsatta änden av växeln. Växlar finns även med några av position i mitten. Genom att använda denna typ kommer att göra kontrollerande kretsar en antingen /eller typ av kontroll.


Relaterade artiklar


hur man blandar auto färg för besprutning
hur du ändrar bakljus på en Bonneville
felsökning av en ford system taurus bränsle
hur man byter en slang servostyrning
hur man underhåller en släpvagn
hur man hittar en EGR-ventil på en Ford lastbil
luftfilter fakta
hur du kan få en termostat i en bil
hur man byter en baklykta på en Pontiac Grand Prix
tar ut papper Färgtoning