hur man rengör krom stötfångare

hur man rengör krom stötfångare

Många människor tror att enda sättet att få krom stötfångare blank igen är att få dem åter klädd i krom av en professionell. Detta kan bli mycket dyrt och behövs inte i de flesta fall. Det finns flera förslag där ute om hur man rengör krom stötfångare, men många av dessa tips kan skada och repa krom. Lär dig hur man rengör krom stötfångare det rätta sättet att få blank, blank krom utan att repa eller förstöra din krom

Du behöver:.
Stålborste med mässing borst
Brons ull pad.
Bil tvål.
hink med vatten.
svamp.
Trasor /handdukar.
Automotive kromrengöringsmedel.
Chrome vax.

bort Heavy Ansamling


1.
Bort tung uppbyggd, smuts och skräp från krom stötfångare genom att borsta dem med en mässing stålborste. Mässing är inte lika stark som krom så en mässingstråd borste kommer inte att repa krom.
2.
Gnid krom stötfångare med kuddar brons ull att undanröja eventuella återstående smuts eller uppbyggd från stötfångaren . Brons är också svagare än krom och kommer inte att repa krom.
3.
Tvätta krom stötfångaren med fordonsindustrin tvål biltvätt och vatten. Detta tar bort smuts och fett luckras upp av borsten och ull kuddar och förbereder ytan för kromrengöringsmedel.

Tvätta Chrome Bumper


1.
Rengör krom stötfångaren genom att en bil kromrengöringsmedel. Det finns många krom rengöringsprodukter, finns på alla bildelar butik. De flesta fungerar på samma sätt och är säkra för krom. Med en mjuk handduk eller trasa, torka av kromrengöringsmedel på krom, låt det sitta tills det torkar (cirka två mintutes) och sedan gnugga bort den med en ren, torr handduk.
2.
torka eller tvätta bort överflödigt kromrengöringsmedel. Den kromade stötfångare ska se rent och blankt och vara fri från märken eller rost.
3.
Med vax till krom stötfångaren genom att torka av vax i en cirkulär rörelse med en lätt fuktad handduk . Låt vaxet torka helt (ca 5 till 10 minuter) och sedan gnugga bort det med en ren torr handduk. Vaxning krom sätter en hög glans på den och skyddar om från framtida uppbyggd.

Tips och varningar


 • alltid bort alla uppbyggd och smuts innan kromrengöringsmedel. Om renare tillämpas på toppen av smuts och skräp det kommer att förorena renare och inte rent krom korrekt.
 • Använd inte stålull eller stål stålborstar på krom. Detta kommer att repa krom.


 • Relaterade artiklar


  vad är en syresensor i en bil?
  hur man kan hoppa starta en bil
  Hur man säljer begagnade bildelar på ebay
  Hur man säljer en bildelar ( bil - för -delar )
  hur man rengör plast vindskydd
  hur du packar lagren om bromsarna
  hur till låsa upp dörren på en Jeep Cherokee
  hur man ladda ett batteri Gell
  vilka produkter förstöra billack?
  hur man byter en radiator termostat