hur man byter en baklykta på en Pontiac Grand Prix

hur man byter en baklykta på en Pontiac Grand Prix

För alla som äger en bil tillräckligt länge, kommer en glödlampa behöver bytas. I fråga om en svans ljus, är detta viktigt för att ersätta snabbt så att du kan undvika biljetter eller eventuella olyckor. Vid byte av bakljus på en Pontiac Grand Prix, är processen okomplicerad på grund av den enkla designen av baklyktan lagerhus. Det tar bara några minuter att få bilen klar att gå med en ny glödlampa. Ännu bättre, det kräver inga verktyg
1
Öppna bakluckan. . . Du kommer att arbeta direkt bakom fixturen av utbrända glödlampan.
2.
Dra mattan bort tillräckligt för att exponera vingmuttrar säkrade mot stammen ramen. Dessa vingmuttrar håller fixturen på plats. Du bör kunna dra mattan ner tillräckligt långt utan att behöva ta bort någon av plast bilagor som håller mattan på plats.
3.
Lossa vingmuttrar medan du håller fixturen på plats . Tappa inte bort muttrarna som de ramla bort.
4.
Dra försiktigt armaturen bort från bilen för att exponera baksidan av armaturen. Du bör se uttag för varje lampa i armaturen.
5.
Tryck fliken i på sidan av uttaget av utbrända lampan. Vrid sockeln medan fliken trycks i att frigöra den från höljet. Dra ut att exponera lampan.
6.
Dra glödlampan ur uttaget. Sätt den nya lampan i samma uttag. Glödlampan som används för själva slutsignalen är en 3057.
7.
Byta ut uttaget i huset och vrid i motsatt riktning för att säkra den. Höljet bör anbringas på bilen genom att sätta den på plats och sätta vingmuttrarna igen. Dra åt muttrarna.

Tips och varningar


 • Det finns en lång livslängd lampa för din baklykta.
 • Kontrollera att huset är aldrig upphävts av de kablar anslutna till uttagen. Detta kan orsaka kortslutningar i ledningarna.


 • Relaterade artiklar


  hur du tar bort rost från krom hjul
  vad är en syresensor i en bil?
  hur man väljer däck till din bil
  hur du ändrar rotorer på en Chevrolet Malibu
  luftfilter fakta
  hur man läser ett däck mätare
  hur man kan hoppa starta en bil
  hur man underhåller en släpvagn
  hur du packar lagren om bromsarna
  tar ut papper Färgtoning