Hur du använder bättringsfärg på ett fordon

Hur du använder bättringsfärg på ett fordon

Att hålla bilen ser nya är viktigt att dess andrahandsvärde. Under den tid fordonet, kan ni få mindre repor och flis från väg skräp eller filialer. Du måste åtgärda skadan på fordonet färg innan rost kan ställa in eller mer färg börjar chip gratis. Lära sig att använda röra upp färgen på ett fordon är enkelt och hjälper dig att behålla din bil utseende och värde

Du behöver:.
Automotive lacknafta
. 2 Rengör mjuka trasor.
Primer.
Automotive Bättringsfärg.
Automotive klarlack.
Gnugga förening.


1.
Rengör området där du behöver ansöka röra upp färgen genom att öppna flaskan med bil lacknafta, som täcker toppen med en ren mjuk trasa och snabbt tippa flaskan upp och ner för att få en liten mängd av den tunnare på trasan. Torka av området med trasa för att avlägsna färg och skräp från skadan. Låt torka i 20 minuter.
2.
Sätt tillbaka locket på din flaska lacknafta och öppna måla penna eller pensel flaska bättringsfärg. Öva målning på sidorna av lacknafta flaskan så du får en känsla för hur färgen kommer att flöda. Använd en badda rörelse även med en borste, vill du inte använda en borste typ stroke, eftersom detta kommer att lämna märken i ytan.
3.
Sandskädda färgen på det skadade området . Låt inte någon komma på den ursprungliga färgen på fordonet. Fyll skadade området helt, med hjälp av tunna skikt. Låt torka enligt instruktionerna på färg du använder.
4.
Täck med ett tunt lager av fordonskomponenter klarlack. De flesta auto utbudet butiker säljer små sprayflaskor som du kan använda för att göra detta effektivt och utan risk för bubblande, som kan komma från att använda en borste för att tillämpa en vätska klarlack. En kort spray är allt som det tar. Oroa dig inte om du får några på den ursprungliga färgen på din bil.
5.
Öppna din burk gnugga sammansatta och placera en liten mängd av en ren, mjuk trasa. Gnid föreningen över de torra bättringsfärg. Gnid i en cirkulär rörelse i ca tio minuter, eller tills gnugga förening börjar utveckla en glans som ligger nära matcha glans av den ursprungliga billack. Låt torka fyra till sex timmar i skuggan före vaxning eller tvätta bilen.

Tips och varningar


 • Använd färg pennor på repor från nycklar eller andra smala skada inte är bredare sedan ett suddgummi, och penslar på skador som inte är större då ett nickel. Använd en professionell spray kit för några större skador.
 • inte får någon av de snygga till färgen på din hud. Om du gör ren den bort med varmt vatten och milt diskmedel omedelbart.


 • Relaterade artiklar


  hur man rengör kablar bilbatteri
  hur man byter ett däck trycksensor övervakar systemet
  Hur du använder bättringsfärg på ett fordon
  hur man byter modulen tändningslåset på en GMC jimmy
  hur man rengör målade krom
  hur man byter o2 sensorn i en Mercury Grand Marquis
  hur man byter en syresensor på en Dodge Stratus
  hur man programmerar en Keyless fjärrkontroll
  hur du tar bort kärleken buggar från bilen
  hur du ändrar din egen olja