Hur ansöker man röra upp färgen för bil repor

Hur ansöker man röra upp färgen för bil repor

Färgen på bilen är utsatt för otaliga faror. Med tiden producerar damm i vinden hårfästet repor som beskriver kan bli av med. Det är dock en krock med en vagn i snabbköpet parkeringen annan historia. Följ denna guide och lära dig att använda bättringsfärg i bilen och bli av med färg chips och de större repor

Du behöver:.
Tvål och vattnet
Vax och fett remover.
Automotive maskeringstejp.
Automotive kropp primer.
220 -. Och 600-slippapper
Paint penna.
Automotive klarlack.
1000-slippapper.
Automotive gnugga förening.


1.
Parkera bilen på en säker plats och se till att temperaturen inte är lägre än 40-grader Fahrenheit. Leta alla repor du behöver för att röra upp på din bil så att du kan arbeta med dem alla under hela processen.
2.
Tvätta repor och omedelbara omgivningen med vatten och tvål, sedan applicera vax och fett remover. Täck området runt scratch med fordonsindustrin maskeringstejp. Om scratch visar de kala yta metall eller plast område du behandlar, gå till steg 3. Om inte annat, gå till steg 4.
3.
Spray scratch med tunna lager primer och låt den torka enligt instruktionerna på produktens tillverkare. Torktid kan variera beroende på omgivningstemperatur. Sand primern med 220-slippapper och avsluta med 600-slippapper vått och torrt sandpapper.
4.
Rengör primade område av damm före målning. Tryck spetsen på ritpennan på en ren, hård yta för att starta måla flödar. Torka av överflödig färg på toppen med en ren trasa och applicera sedan tre eller fyra tunna skikt på repad yta. Låt färgen torka helt efter produkt tillverkarens rekommendation.
5.
Spraya målade området med bil klarlack. Applicera flera tunna lager och låta det torka efter tillverkarens rekommendationer. Sand området med hjälp av 1000-sandpapper och vatten. Arbeta målade området till en jämn yta.
6.
Rengör området med damm. Ansök gnugga förening och den målade ytan att ge det en glans.

Tips och varningar


 • Du kan beställa rätt färg pennan för just din bilmodell online eller via en lokal bilindustrin kroppsfärg utlopp.


 • Relaterade artiklar


  hur man ändrar en syresensor i en Camry
  hur man väljer ett bilbatteri
  hur man ladda ett batteri Gell
  hur man byter en Cheva Tahoe kupéfilter
  hur du kontrollerar ditt transmissionsolja nivå på fordon med automatisk växellåda
  hur man byter ett däck trycksensor övervakar systemet
  hur till låsa upp dörren på en Jeep Cherokee
  hur söker gamla bildelar
  Hur man säljer begagnade bildelar på ebay
  hur man byter en slang servostyrning