gör det själv strålkastare lins renare

gör det själv strålkastare lins renare

Bilstrålkastare kan lätt bli täckt av en film som orsakas av smuts, sot och andra delar av vägtrafiken. Även om det finns ett brett utbud av rengöringsmedel tillgängliga som rengör och polerar strålkastare, dessa objekt är ofta dyra. Istället bör göra en gör-det-själv-rengöringslösning som kommer att rengöra effektivt, utan att bryta budget

matlagning spray

Matlagning spray är en av de mest effektiva rengöring element för linser bil strålkastare. Alla märken kommer att göra, så hitta det billigaste märket, eller vad du använder i köket om du har en burk matlagning spray redan till hands. Spraya direkt på strålkastare linser och polera med en trasa eller mjuk borste. Upprepa tills lamporna är rena och återställs. Den matlagning spray kommer att lämna en polerad finish, samtidigt smörja lederna runt strålkastarna.

Tandkräm

Tandkräm (icke-gel form) också fungerar bra för rengöring strålkastare linser. Applicera en liten mängd på spetsen av en trasa och arbeta in i linsen med hjälp av snabba, cirkulära rörelser. Torka med en ren, fuktig trasa för att avlägsna tandkräm rester.

Bakpulver

bakpulver fungerar också bra att rengöra strålkastarna linser, eftersom det skapar en fint korn som hjälper till att bryta bort smuts och rester uppbyggd. Doppa en fuktig trasa till en skål av bakpulver, därefter skuras in i strålkastare lins med hjälp av små cirkulära rörelser. Upprepa vid behov tills strålkastare linser är rena, torka sedan under varje lins med en fuktig trasa för att ta bort överblivna rester.


Relaterade artiklar


delar av ett jetplan
hur man installerar en drivrem på en 1991 Lincoln
råd om överföring problem
Ford Escape underhåll
Chrysler Corporation minnas information
hur man rengör dina fälgar
hur man ändrar tändkablarna på ett fordon
hur en oljefilter fungerar
hur har och använder bilhandlare produkter för mindre
kvicksilver markis underhåll