Vad kan jag använda för att ta bort buggar ur bilfönstret?

Vad kan jag använda för att ta bort buggar ur bilfönstret?

När du kör, känner du ofta en och annan bugg hit dina fönster, det bara oundviklig. Rengöring dessa fel inte är en trevlig uppgift, men åtminstone det finns botemedel där ute som hjälper dig att göra jobbet snabbt och enkelt

fönsterputsare

Spray dina fönster med alla fabrikat av hushållens fönsterputsmedel. Använd en trasa för att torka renare i fönstret. Spray igen och använda en pappershandduk eller bit tidningspapper att rengöra fönstret. Newspaper hjälper lindra strimmor. Om felet fläcken har smält in i fönstret, använd en liten platt bladet att skrapa bort det. Spray igen och torka av ytan nedåt.

Bakpulver

Blanda en del bakpulver till två delar vanligt vatten i en sprayflaska, se till att de helt kombineras. Spraya blandningen direkt på fönstret ytan och vänta i fem minuter eller tills blandningen är torr. Använd en fuktig trasa för att skrubba bort buggar. När buggar avlägsnas, skölj ner med rent vatten och torka med en handduk eller tidning.

Vinäger

Använd alla fabrikat av hushållsättika. Blanda två delar vinäger med en del vatten på en sprayflaska. Skaka väl och spraya blandningen på fönstret ytan. Vänta fem minuter och torka med en trasa eller dagstidning. För insekter som är skorvig på ytan kan du behöva upprepa processen en eller två gånger.


Relaterade artiklar


det bästa sättet att ta bort beslagtagna bultar
verktyg som behövs för ett oljebyte
Vinterdäck start problem
vad man ska göra om rost på cylinder auto motor väggar?
där placera en domkraft att lyfta en Toyota
hur man byter en stuga luftfilter på en BMW
hur man byter PT Cruiser tändstift
mustang tuning tips
gör det själv strålkastare restaurering
Vad händer när du sätter socker i en bensintank?