hur du underhåller din bil till det senaste många år

hur du underhåller din bil till det senaste många år

För att behålla din bil till det senaste många år allt du behöver göra är att följa några enkla regler. Att hålla en bil en längre tid har många fördelar. Det första är det mycket billigare att ha en äldre bil. Bilkörkort flikar är billigare, ofta din bilförsäkring är billigare eftersom du kan ta bort ditt Collison, och bilen har betalats. Köpa en ny bil också bidrar till den globala uppvärmningen eftersom det tar mycket energi att bygga en ny bil

Du behöver:.
Bilens instruktionsbok
En bra mekaniker.


1.
Hitta en riktigt bra mekaniker. Jag kan inte betona detta tillräckligt. Att bygga en stabil relation med en mekaniker och en butik som kan behålla din bil väl och har ett grundmurat rykte kommer att hålla din bil brummande. En pålitlig mekaniker kommer också att bara göra vad som behöver göras. Fråga runt för att ta reda på vem dina vänner och släktingar användning. Var inte rädd för att lämna en dålig mekaniker och söka en bättre. En mekaniker du litar på kommer också att spara pengar. Ibland kan man hitta begagnade delar eller delar som är gjorda av en annan tillverkare att en återförsäljare skulle aldrig använda.
2.
Få regelbundna oljebyten. Det betyder att varenda 3. 000 miles eller var 3 månader. Och använd inte billig olja, använda den olja som rekommenderas i bilens instruktionsbok
3
tal om bil manualer, se till att du vet när du behöver ha vissa större objekt avslutats. . Låta saker går verkligen kan utlösa förödelse med din bil. Gör det inte.
4.
Rengör bilen noga minst var 3 månader. Ät inte i bilen. Om mat eller mögel börjar bygga upp du kommer att förstöra insidan av din bil och det kommer inte vara så länge. Likaså utsidan av bilen. En ren bil som har ett vanligt vax jobb kommer att behålla det är kroppen mycket längre.
5.
Bor i en stad som inte salt det är vägar. Även om detta inte alltid är möjligt, gör det en skillnad. Salt rostar din bil.

Tips och varningar


 • Låt inte en bil sitta i en uppfart eller garage oanvända. Det är inte bra för bilen. Om du inte använder den åtminstone starta upp och låt den gå en stund med några veckors mellanrum.


 • Relaterade artiklar


  vad man ska undvika vid snabb olja byter plats
  Hur fyller jag på en fettspruta?
  hur man förbereder du bilen för vintern
  corvette förrätt problem
  bladmått instruktioner
  hur man fixar baklykta på en Ford Focus
  hur man byter kylare kylvätska i en Ford lastbil
  val för fordonsindustrin handverktyg
  hur du tar bort turbo i en Subaru Impreza
  hur man spola ut en Honda Civic CVT-växellåda