hur du tar bort olja och fett från bildörrarna

hur du tar bort olja och fett från bildörrarna

Till skillnad från smuts, olja och fett inte torka bort ytor med bara vatten och en trasa. När dessa ämnen kommer på bilen dörren, kan du inte använda bara några renare att ta bort dem. Du måste vara mycket försiktig och använda rätt typ av renare och metod för att avlägsna olja och fett säkert från färgen. Vissa produkter kan slöa eller skrapar ytan. Använd alltid en färg-säker produkt. Dessa finns tillgängliga på maskin-och fordonsindustrin butiker

Du behöver:. .
Avfettning fordonsindustrin renare
Gummihandskar.
Hink.
Varmvatten.
Svamp.
Rengör microfiber dukar.


1.
Spray en bil avfettning renare på olja och fett fläckar. Ge renare dags att börja lösa upp smuts. Det kommer vanligtvis ta mellan 5 till 15 minuter. Du kan också använda fordonsindustrin rengöringsmedel som är koncentrerad och måste blandas med vatten och appliceras med en svamp. För små olja och fläckar fett, men det sprayer är mer bekvämt att använda.
2.
Ta på gummihandskar. Fyll en hink med varmt vatten och mätta en mjuk svamp. Din svamp bör vara mycket ren-fri från slipkorn-så att du inte repar din bil
3
försiktigt skrubba fett och oljefläckar. . . Använd rikligt med vatten och spraya mer renare om fettfläckar är envisa.
4.
Släck en mikrofiberduk i vatten. Använd denna genomdränkt trasa för att skölja bildörren. Detta för att avlägsna överskott renare.
5.
Använd en ren, torr mikrofiberduk att gnida dörren torr. Torkning är viktigt att undvika vattenfläckar.

Tips och varningar


 • Vissa bil schampo kommer också att avlägsna fett och olja. Om hela bilen är annars smutsig, kan du försöka tvätta hela bilen med stark schampo. Om fett och olja fläckar kvar, sedan spot-behandla dem.
 • Om fett eller olja har på dörren i flera dagar, kan det uppstå vissa dis eller missfärgning på dörren. I detta fall måste du polera området med bil polish efter rengöring. Diskmedel kan tråkig bilens lack. Undvik att använda det på en exteriör för att avlägsna fett.


 • Relaterade artiklar


  Ford Escape Hybrid problem
  Hur man använder en snap-on tester radiatortryck
  hur man gör en mini detalj på din bil
  avlägsnande av en BMW 525 galler
  ta bort mörk film från fönster
  hur man skriver på bilen vindrutor
  DIY oljebyte på en Honda
  Fakta om turboaggregat
  hur man använder torr gas för att förhindra att vatten uppbyggd eller isbildning i din gas linje
  hur du tar bort oljefiltret från en Cheva Tahoe z71