hur du tar bort Subaru dörrpaneler

hur du tar bort Subaru dörrpaneler

För någon av flera skäl, kan du fram till behovet av att avlägsna dörrpanelerna av din Subaru. Fönstret drift, lås kontroller och även bilstereo högtalare är placerade mellan dörren och skyddsplåtarna. När uppdrag att skyldigheten att ta bort paneler, kan du få en professionell mekaniker utföra avlägsnande, eller du kan göra det själv och spara kostnader för arbetskraft

Du behöver:. .
Kryssmejsel
Liten platt skruvmejsel.
Trimma bända verktyg.
Tack avdragare.

Hur man tar bort Subaru Dörrpaneler.


1.
Vevar ner sidorutan.
2.
Bort talaren täck med ett slag avdragare. Locket kan hittas på de främre mest hörnet av sidan fönsteröppningen, det kan tas bort med en måttlig mängd tryck
3
Ta bort högtalaren församling. . . Monteringen kan pried lös med en skruvmejsel. Koppla den elektriska anslutningen på baksidan av handen.
4.
Ta bort tryck klippet på framsidan av dörrpanelen. Push klippet är en rund pin likartat färgade i panelen. Det kan vara pried med ett trim bända verktyg.
5.
Ta bort den yttre kanten av dörren handtaget. Dörren handtaget kan tas bort med ett verktyg resa bända.
6.
Ta bort skruven som finns på dörrens armstöd. Skruven är bakom en färgkodad skruv lock som kan tas bort med en skruvmejsel. Skruven kan tas bort med en Phillips-skruvmejsel
7.
Ta bort skruven bakom dörren instrumentpanel. Strömbrytarpanelen kan tas bort med en snoka verktyg. När strömbrytarpanelen är befriad från dörrpanelen, skjut strömbrytarpanelen nedåt (back) om 1/8-tums att ta bort helt. Strömbrytarpanelen är fortfarande ansluten via två elektriska anslutningar.
8.
Koppla ur fönstret och anslutningar lås. Fönstret anslutningen kan dras isär för hand. Låset anslutningen kräver införandet av en liten platt skruvmejsel i en release hack för urkoppling.
9.
Ta bort skruven under luckan instrumentpanel. En kryssmejsel kommer att ta bort skruven som sitter halvvägs ned i öppningen, om de yttersta sidan av panelen.
10.
Ta bort dörrpanelen. Med hjälp av en bända verktyg, bända panelen från dörren, släppa alla av omkretsen klippen. Dra uppåt för att helt koppla bort panelen från dörren. Panelen kommer fortfarande att vara anslutna vid INNERBELYSNING strömanslutningen. Dra ledningarna kontakten isär hand.


Relaterade artiklar


hur man kan öka gas körsträcka och spara pengar genom att göra det
hur man byter en dålig generator
vad är Styrservoolja?
när du ska byta oljan i en motorcykel?
hur man handlar i bilen när check engine lampan lyser
hur man hand tvätta bilen på rätt sätt
hur man gör en auto mögel bilplåt
gör det själv bil textilklädsel städare
förebyggande underhåll av fordon tips
hemlagad laddare auto batteri