hur du ändrar ditt främre bromsarna på en Acura Integra

hur du ändrar ditt främre bromsarna på en Acura Integra

Bromsar är en viktig del av din bil-om du går, du måste sluta! Ändra din egen bromsarna är inte svårt om du är händig med verktyg

Du behöver:. .
12 mm hylsa och skiftnyckel
Momentnyckel.
Slagskruvdragare.
Nya bromsbelägg.
Skivbroms tyst.


1.
I parkeringsbromsen, domkraft upp 1 sida av bilen och lägga den på jackstands. Ta bort det främre däcket. Det är viktigt om din bil är en automatisk, för om du jack upp både framdäck hjulen kommer att snurra när du försöker ta lugnuts av.
2.
Använda en 12mm uttag, ta bort de två bultarna som håller bromsoket på spindeln. När bromsok är borttagen, den använda bromsklossarna. Ta bort klipp från gamla bromsklossarna.
3.
Om du ändrar rotorer, ta ett skruvdragaren med en stjärnskruvmejsel huvud lite och ta bort skruvarna som håller bromsen rotorn på spindel. Ta inte bort dessa skruvar! De är inte nödvändigt men gör att ändra dina bromsar en jäkla mycket lättare! Din rotor kan kräva viss övertalning för att ta bort, ta din muttrarna och snurra dem på bultarna. Du kan sedan slå rotorn från baksidan med en gummihammare och det kommer inte flyga över ditt garage när det bryts gratis.
4.
Ta ett par kanal lås och tryck på huvudcylinder på bromsok bak i. Detta kräver en del kraft, men inte mycket. Kom ihåg att när du gör detta kommer du att driva bromsvätska tillbaka genom ditt system och kan svämma över. Håll ett öga på din bromsvätskenivån och ta bort en del vid behov.
5.
Sätt på din nya vände /rotor igen och säkra med skruvarna.
6.
Sätt lite skivbroms anti skrika på baksidan av det nya bromsklossar och lägga klippen på dem. Sätt en del av bromsok tillbaka på spindeln med någon av 12MM bultar. Rotera bromsok på plats sätta vägledning klipp och bromsbelägg på plats. Flytta den på plats och montera övriga 12mm bult. Byt dina hjul och sänka bilen.
7.
Upprepa för den andra sidan.
8.
Innan återställning av parkeringsbromsen, tryck på bromspedalen några gånger. Första gången det kommer att gå rakt i golvet. Pumpa några gånger tills trycket byggs upp i systemet. Kontrollera din bromsvätskenivån och grädde på moset.
9.
Installationen är nu slutförd, följ bromsbelägg tillverkarens ordentlig sängkläder-in förfarande.

Tips och varningar


 • inte vara svårt på bromsarna tills de har etablerat sig ordentligt!


 • Relaterade artiklar


  orsaker till ojämnt däckslitage
  steg för tvätt en lastbil
  hur man rengör din strålkastare fordon plast och lampor svans
  hur man installerar en drivrem på en 1991 Lincoln
  symptom på en trasig topplockspackning
  Definitionen av diffspärr
  vad kan vara dränerande min bil batteri?
  vad är en 02-sensor?
  hur du ändrar luftfiltret på en BMW 330i
  När ska ersätta en ljuddämpare?