Hur ändrar jag en strålkastare i Beetle?

Hur ändrar jag en strålkastare i Beetle?

Om du vill ändra glödlampan i en VW New Beetle, är instruktionsboken mindre än hjälpsam. Den manuella säger att du ska få en mekaniker på generalagenten att göra det, men de kommer att debitera gott för denna enkla operation. Du behöver en H1 lampa, som du kan köpa på någon autolagringen, en skruvmejsel och silikonspray, men lite mer

Shop

Shop runt. Under 2009 års priser för fiffiga små H1 varierade från $ 3 (inte en särskilt lång Laster) till $ 17 för extra ljusstyrka och livslängd. Vidrör INTE glas lampan med bara fingrarna när som helst. Halogenlampor reagera dåligt med naturliga oljor på fingrarna.

Utdrag

metoden strålkastaren från under huven. Rätten strålkastare enhet är mer tillgängligt, är mittemot batteriet (till vänster när du kör). Även om din vänstra glödlampa behöver bytas, undersöka på höger så att du vet vad du ska leta efter-enheten är låst på plats med en lätt fläckig spak ungefär en tum lång. Det är något fast och endast 4 inches från framsidan av huven. Det är svart och sitter i ett spår. Flytta den här spaken uppåt för att frigöra enheten. Det kan vara stel och behöver lite silikonspray. Fortsätta arbeta, men inte tvinga den. När spaken reser 2 inches uppåt kommer du att känna övergång strålkastare enhet.

Jiggle och arbeta huset ut. Den glider ut på två löpare, som också skulle kunna dra nytta av silikonspray. Dra ur nätsladden, det är en knepig liten koppling och du måste trycka ner på sidan med en skruvmejsel för att lossa spärren

Ersätt

Nu har du strålkastare enhet från Beetle. . Frigöra plasten tillbaka och du kommer att se den drivande /halvljus lampa på toppen. En tråd lås håller den på plats, och släpper det är en enkel process. Den höga-beam H1 glödlampa är dock i mitten av huset och du kommer att behöva en skruvmejsel för att lossa det. Praxis med mer tillgänglig och mer ofta förändrats, låg-beam glödlampa. Byt ut glödlampan.

Sätta tillbaka det tillsammans

Sätt tillbaka plast tillbaka, koppla in nätsladden och försiktigt arbeta strålkastare enheten tillbaka längs två löpare. Var noga med att hålla nätsladden fri från inkommande strålkastare enhet, sladden kan lätt skaver mot löpare och band ledningarna.

Du kanske behöver så mycket jiggling att returnera apparaten som det tog att extrahera den. Men en gång gjort, eller nästan klar, glida på insidan tillbaka spaken nedåt kommer att flytta det sista kvartalet tum och lås den på plats.


Relaterade artiklar


Egen bil klädsel idéer
hur du tar bort klistermärken från bilens stötfångare
hur man byter olja under 2009 toyota corolla
hur man fixar fordonsindustrin radiatorer
felsökning bromsok
hur man rent bränsle injektionsmissbrukare i Honda bilar
hur du tar bort gamla packningar
hur man rengör bromsdamm från en fälg
hur man håller min bil ren
hur att skärpa kedjan på ett Polaris Trail Blazer