kan du tvätta klädslar i tvättmaskinen?

kan du tvätta klädslar i tvättmaskinen?

När du först köpte bilens klädsel, de var rena och gjort interiören i din bil att sticka ut. Månader senare, märker du klädslar täcks av smuts, sot och spill. De flesta klädslar är gjorda av material som lätt kan tvättas i tvättmaskinen. Som med andra tyger, täcker din plats kommer att få särskilda instruktioner om tvättning och torkning. Denna information finns på etiketten vanligen fästade på insidan av klädseln

Förberedelser

Innan gungade din plats täcker i tvättmaskinen, lokalisera etikett på omslaget och läsa tillverkarens tvättråd. Se till att du knyter ihop alla lösa band och ta bort eventuella krokar så de inte fastnar runt din tvättmaskin är agitator. Om dina klädslar innehåller några fläckar, använd en fläckborttagningsmedel att komma ut fläckarna. Fyll tvättmaskinen med varmt vatten och före blöt fläck täcker 15 till 20 minuter eller den tid som rekommenderas på fläckborttagningsmedel att bryta upp några fläckar eller fläckar. Du kan också pre-suga din klädsel i milt rengöringsmedel.

Tvätta Sadelöverdrag

Tvätta bilklädsel i varmt vatten. Använd inte varmvatten inställningen på din tvättmaskin --- varmvattnet kommer att krympa din klädsel. Dessutom bör du inte använda kallt vatten. Kallt vatten kan inte helt ta bort nedsmutsad fläckar, smuts och fläckar. Använd ett kort tvättprogram. Du behöver inte använda en lång cykel med en lång dragning tid. Använd ett milt rengöringsmedel och en grundläggande sköljmedel. Använd inte blekmedel. Tvätta inte klädslar med andra tyger och kläder.

torka din Seat Covers

Torka klädslar på en tvättlina utanför eller genom att placera dem på en ren, plan yta. Ställ inte klädslar i en torktumlare. Låt din plats omfattar torra innan du sätter tillbaka dem på bilens säten. Se till att du kolla skicket på bilklädsel när de kommer ut ur tvättmaskinen. Leta efter några lösa trådar eller band. Reparation eventuella problem innan du sätter dem i bilen.

Fårskinn Sadelöverdrag

Om din klädslar är tillverkade av fårskinn material, maskintvätt rekommenderas inte av vissa tillverkare sadelöverdrag. Du kommer att behöva tvätta fårskinn säte täcker enligt instruktionerna och rekommendationerna om klädseln etiketten. Om din fårskinn klädslar kan tvättas i en tvättmaskin, använd en baby schampo som Johnson Johnson Baby Shampoo. Se till att ta bort eventuella krokar som finns på omslagen. Häll två kapsyler full av schampot i brickan och använda kallt vatten. Tvätta klädslar på "känsliga" eller "försiktigt" cykel.

Att tvätta fårskinn klädslar för hand, hälla två mössor fulla av baby schampo i en vask med kallt vatten. Ta bort alla krokar som finns och sedan placera täcker i vattnet. Tvätta att ta bort eventuella fläckar och skölj den fårskinn omfattar i kallt vatten.

Torka fårskinn täcker på en tvättlina eller på en plan yta. Inte placera dem i en torktumlare. Placera inte skivorna i direkt solljus eller värme. Torktid är vanligen cirka tre dagar. Att ludd upp fårskinn, använd en stålborste.


Relaterade artiklar


Hur uppvärmda säten arbete?
hur man byter strålkastare på en Buick Lucerne
hur gör jag rent säkerhetsbälten?
diy blackhouse strålkastare
hur man startar en bil efter lagring
snöröjning tekniker för små parkeringsplatser
typer av matta för bilar
kvicksilver markis underhåll
överföring borttagning instruktioner
Hur man testar en bil radiator: fungerar & ingen värme