hur man rengör nya billack

hur man rengör nya billack

Rengöring av en bil är ett viktigt steg i att hålla färgen i gott skick. Rengöring av en ny bil är desto viktigare eftersom du tvättar en ny yta, och du kan göra ditt bästa för att hålla målet i toppskick. Detta arbete tar ungefär en timme beroende på fordonets storlek

Du behöver:. .
Slang och vatten källa
Två hinkar.
Biltvätt tvål.
Microfiber handdukar.
Två microfiber hand vantar.
SÄMSKSKINN handduk.
Shaded arbetsyta.


1.
Parkera fordonet på en skuggig arbetsyta om möjligt, och använda slang för att skölja bort eventuella smuts från fordonet. Du vill använda högt tryck för att spränga bort smutsen, eftersom det kommer att flytta den till den mest effektivt.
2.
Fyll första hink med vatten och tvål biltvätt. Använd inte diskmedel, eftersom det kommer att skada färg och band i mål. Du vill använda en kapsyl eller två av tvål till en hink med vatten, och om du fyller den med högtryckstvätt, kommer du bygga mer skum.
3.
Sätt mikrofiber mitt på din hand och börja tvätta bilen genom att doppa händerna i skummet och gå över ytan, med början i toppen av fordonet. Arbeta från taket till mitten av bilen, men inte gå lägre än så.
4.
Skölj varje panel med lågt tryck vatten som du är klar området. Detta kommer att minska spotting på panelen. Se till att hålla bilen blöt på alla punkter, utgör det vatten fläckar inte.
5.
Fyll den andra hinken på samma sätt som du fyllde den första.
6.
Sätt på den andra microfiber mitt på din hand och tvätta den nedre halvan av fordonet. Genom att ändra hinkar och vantar, kommer du inte repa finish. Den nedre delen av fordonet kommer alltid att samla in mer smuts än den övre, och genom att arbeta uppifrån och ned kommer du att minimera överföring av smuts.
7.
Skölj bilen med låg -tryck vatten.
8.
Torka fordonet med SÄMSKSKINN att få den största delen av vatten och handdukar mikrofiber att polera finish. Använd samma metod som biltvätt, och arbeta uppifrån i bilen ner.


Relaterade artiklar


bil vaxbehandling produkter
hur man spola värmarens kärnan i en 2001 Passat
hur man byter olja i bilen även om du är kvinna
hur man byter olja i bilen som en riktigt proffsig
hur du tar bort en stötfångare klistermärke säkert-råd från ett proffs (bilindustrin)
hur man köper Blizzak däck
hjälpa till med skummande automatisk transmissionsolja
kan ett gammalt luftfilter få din bil att överhettas?
hemlagad vätska Window Washer
rengöring av spjällhuset