hur man installerar tokico chocker

hur man installerar tokico chocker

Installera en ny uppsättning av chocker på bilen kan förbättra din åkkomfort och gör bilen känns som ny. Om du är villig att betala för en högre kvalitet chock, sedan installera en uppsättning av Tokico chocker kan verkligen plocka upp saker. I detta fall är en uppsättning Tokico chocker installeras på baksidan av en 2001 Toyota Tacoma Prerunner, men processen är densamma på många andra fordon

Du behöver:. .
Fast nyckel som
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats.
Sax.


1.
Skruva loss fabriken chocker med 3/8-tums Ratchet och uttag. Det finns två bultar på chock:. . En på ovansidan, en på axeln
2
Bolt toppen av Tokico chock i den övre fästet för chocken och löst säkra med din hand. Lämna massor av spel i denna bult som det kommer att hjälpa dig manövrera den nedre halvan av chock på plats.
3.
Skär av bandet som håller Tokico chock tillsammans med sax medan du håller botten med det stadigt med din arm. Chocken kommer expandera på denna punkt, och om möjligt, leder den till lägre chock montera med hjälp av din arm. Om det packa för snabbt, bara att trycka upp ett slag och skjut den på fästet.
4.
Säkra Tokico chock för stötar montera med hjälp av 3/8-tums Ratchet och uttag och fabriken hårdvara. Upprepa proceduren på den övre fäste också.
5.
Upprepa denna process på andra sidan av fordonet.


Relaterade artiklar


gummibana historia
hur du tar bort turbo i en Subaru Impreza
Hur uppvärmda säten arbete?
Information om förlängda bil garantier
hur man lägger in generatorn bältet på en BMW 325i
hur du tar bort koolaid från auto mattan
hur du installerar en gummi tak på en husbil
2002 honda kamrem instruktioner
vad som ingår i BMW utökade underhållet?
gör det själv bil textilklädsel städare