hur du anpassar ett gammalt lastbil

hur du anpassar ett gammalt lastbil

Anpassa en gammal lastbil kan vara en trevlig hobby och ett idealiskt sätt att stärka banden med dina barn, särskilt om du låter dem delta i beslutsprocessen för anpassning. Du kommer förmodligen behöva hjälp av restaurering proffs du anpassar din gamla bil för att säkerställa att reparationer och reservdelar sker med största möjliga effektivitet, särskilt om denna typ av projekt är nytt för dig
1.
Ta en "före" bilder på din gamla lastbilar interiör och exteriör. Ladda bilder till en dator och skriva ut flera exemplar i svart och vitt, ljusare bilden till en gråskala. Använd dessa digitala bilder och grå utskrifter att testa olika anpassningsmöjligheter för din gamla bil.
2.
Fyll en grundlig kontroll för rost. Inspektera den gamla lastbilen under transport, under huven, runt dörrarna (speciellt gångjärn) och runt stötfångare. Om du hittar rost, ta lastbilen till ett organ som specialist för reparation. Rost sprider sig och kan förstöra den gamla lastbilen kroppen.
3.
Hyr en mekaniker ---- en som specialiserat sig på gammal lastbil restaurering --- att inspektera lastbil för mekaniska problem och olja läckor, om du inte har erfarenhet av motorn ombyggnad. Det är ganska vanligt att hitta olja läckor i en gammal lastbil, särskilt lastbilar som har blivit sittande eller inte kör ett tag. Oljeläckage som bygger upp på motordelar kan fatta eld när motorn är varm och igång.
4.
Gör en anpassning plan för din gamla bil. Använd gratis utskrivbara kundanpassning checklistan i begäran om en utgångspunkt för olika enskilda element som kan anpassas på din gamla lastbil. Tänk färgen system och färger för både exteriör och interiör av din gamla lastbil.
5.
Skiss, foto, måla eller teckna dina idéer för att anpassa din gamla lastbilens lack. Vara säker på att du vet det exakta färger som du önskar --- olika belysning påverkar en färg utseende. Anlita en professionell att måla din gamla bil och /eller lägga till de mönster som du önskar. En av de mest populära mönster på lastbil eld.
6.
Välja och beställa alla tillbehör som du önskar lägga till din gamla lastbil. Chrome tillbehör är populära, till exempel, omfattar chrome fälgar med krom mössor, fendrar krom, krom rattar och krom spegel. Beställ din krom tillbehör och följer installationsanvisningarna eller föra dem till en restaurering och anpassning butik för att installera alla på en gång. Kom ihåg att välja ut och köpa nya däck för att gå med chrome fälgar --- restaurering och anpassning butiker kan beställa nya däck som passar din gamla bil och fälgar krom.
7.
Bestäm om nuvarande säte och inredningsmaterial är i tillräckligt bra skick för att städa och hålla. Om inte, väljer att antingen använda täcker på sätena eller har materialet på sätena och interiör ersättas. Anlita en professionell att ta bort det gamla materialet och ersätta det nya materialet.

Tips och varningar


 • Planera och budgetera dina köpa din gamla lastbil tillbehör och anpassning schema. Ange ditt gamla året lastbil modell och gör för att snabbt söka efter kompatibla reservdelar och tillbehör. Ta inte förälska sig i ett tillbehör som inte är ett alternativ för din gamla bil.
 • inte reparationer vanvård rost och mekaniska reparationer --- dessa bör komma före anpassade färg och tillbehör.


 • Relaterade artiklar


  när du ska byta oljan i en motorcykel?
  hur du förbereder din bil för kallare väder
  däckstorlek förklaring
  DIY: stoppklossar
  hur man skapar en akut vägkanten bil care kit
  hur man byter stuga luftfilter i en Tahoe
  hur man byter kulleder i en 1982 Ford F-150
  Vilken typ av transmissionsolja bör du använda?
  hur du tar bort trasiga hjulbultar
  ford 289 tuning tips