hur man målar krom emblem svart

hur man målar krom emblem svart

Krom emblem kan se bra ut när de är blanka och nya eller i god form. Med tiden, dock kan de bli matt och urkärnade av brist på ordentlig vård. Chrome emblem också har en ljus blick, som kan eller inte kan vara önskvärt. Målning av kromade emblem är relativt enkelt, men det kräver en något annorlunda strategi än att måla icke-krom metall objekt om du vill att färgen ska fästa ordentligt och stanna där i år

Du behöver:
Maskeringstejp (tillval) .
180 och 220-slippapper.
Sprit.
Ren, luddfri handduk.
Uretan primer (sprayburk).
400-slippapper.
Primer sealer (sprayburk).
Sprayfärg.
1. 000 och 1. 500-slippapper (tillval).


1.
Bort emblemet från vad den är ansluten till om möjligt. Om det inte är möjligt att ta bort emblemet, tillämpas maskeringstejp till närliggande områden för att skydda dem under detta projekt.
2.
Sand emblemet för hand med 180-slippapper. För en stor emblem eller område, använda en dubbelverkande slipmaskin med samma kornstorlek sandpapper. Sand emblemet tills krom är helt tråkig och platt, utan reflexer. För att få en enhetlig finish, sand i samma riktning med samma mängd kraft. Avsluta slipningen med 220-slippapper.
3.
Rengör emblem med sprit och en ren, luddfri handduk. Ta bort alla olja och fett från hantering av emblemet samt slipdamm krom.
4.
Måla emblem med en sprayburk av hög kvalitet uretan primer som Krylon. Spraya på ett lätt damning på emblemet ytan. Låt primern torka i en minut eller så, och sedan spraya på 2-4 tunga rockar. För en slät yta, våt sand emblemet mellan skikten med 220-slippapper och sedan 400-slippapper. Låt primern torka tillräckligt innan slipning.
5.
Droppa ett par lager primer sealer från en sprayburk. Låt tätning torka och sedan våt-slipa med 220 -. . Och sedan 400-slippapper
6
Spray på vad färg du har valt att måla emblemet, med hjälp av Samma metod som användes för primer. Applicera 2-4 tunga, konsekvent rockar och sedan avsluta med våt-slipning med 400-slippapper. För en ännu slätare yta, använd 1. 000-grus och sedan 1500 sandpapper.


Relaterade artiklar


delar av bilbatterier
bromsunderhåll
hur man rengör noggrant ditt fordon på utsidan
hur bilen el arbete
vad kan vara dränerande min bil batteri?
bränslesystem felsökning
hur man byter boostern bromsen på ett 1996 neon auto
hur man kan öka livet bildäck
hur du tar bort auto glas
Vilka är principerna för en hydraulmotor?