hur man installerar en drivrem på en 1991 Lincoln

hur man installerar en drivrem på en 1991 Lincoln

Serpentine bältet på en 1991 Lincoln är en rem som löper längs alla stora enheter på motorn. Denna drivrem är det som håller ditt fordon, och alla dess lyxiga funktioner, friktionsfritt. Service bältet på 30. 000-mil intervall, och inspektera den regelbundet för sprickor och eventuella fransar. Installera bältet är relativt lätt. Så här gör det

Du behöver:.
1/2-tums Ratchet som
. Nya slingrande bälte.


1.
Öppna huven och leta reda på schema framför kylaren. Om du inte har figuren, kontakta din instruktionsbok. Detta kommer att berätta rätt ordning för att köra bandet.
2.
Använd 1/2-tums spärr att hålla spännaren tillbaka och ge dig den överskjutande slack du behöver installera remmen på remskivan. Sträckaren är fjäderbelastade och kommer att automatiskt anpassa sig när du släpper den.
3.
Kontrollera att bältet är ordentligt gå igenom remskivor enligt diagrammet. Det bör inte vara slack, eftersom bältet måste sitta tätt längs remskivor.
4.
Skruva upp Lincoln att se bältet går smidigt längs trissan. Om bältet är igång trögt, måste du felsöka spännaren att se varför det inte har skärpt bältet.

Tips och varningar


 • Om du har problem med att hitta bilden under din huv eller i din instruktionsbok, kontakta din lokala delar hus. de kan hjälpa dig avgöra rätt diagram för att hjälpa till att installera ditt bälte


 • Relaterade artiklar


  bil färg blekning problem
  ordentlig bildäck montage
  hur man rengör plast strålkastare
  hur man kan förhindra utsläpp auto batteri
  sätt att lära sig om bilmekaniker
  hur man får bilen bedömningar online
  hur du gör din vita väggar ser nya
  syntetisk olja-och nackdelar
  hur man byter en strålkastare på en Mitsubishi Galant
  Varför min Ford motor skaka på tomgång?