hur du tar bort vägen färg från ett fordon

hur du tar bort vägen färg från ett fordon

Om du har haft att köra genom konstruktion kan ditt fordon har striden ärr att bevisa det. Sprutdimma eller väg måla i starkt gul eller vit kan dekorera rocker paneler i ditt fordon. Men du behöver inte leva med färg. Väg färg kan enkelt tas bort. Men eftersom vägen Färgen innehåller små, reflekterande skärvor av glas, är nyckeln att inte skada ytan på din bil som du tar bort färgen

Du behöver:.
WD-40
. Vaselin.


1.
Tvätta bilen på en biltvätt med högtryckstvätt trollspö att ta bort färsk färg.
2.
Låt ditt fordon torka, och sedan spraya vägen färgen stänker med WD-40. Vänta två timmar och sedan tvätta vid en biltvätt med högtryckstvätt trollspö igen som lossnat väg färg. Upprepa denna procedur igen om det behövs.
3.
Applicera vaselin för höga halter av väg färg. Låt vaselin att sitta på den målade ytan under natten. Skölj med en högtryckstvätt. Upprepa processen vid behov.

Tips och varningar


 • Gnugga inte på väg färg från bilen. De reflekterande glasskärvor i väg färg kommer att skada din bil är klar om du skrubba dem. Applicera inte WD-40 eller vaselin till andra ytor än vägen färg. Vaselin och WD-40 kommer att ta bort bilens finish om den tillämpas direkt på dessa ytor.


 • Relaterade artiklar


  vad ska du rent bränsle injektorer med?
  hur man rengör knäppa på verktyg
  avlägsnande av en BMW 525 galler
  kan du ångra fönster toning?
  hur man köper emblem Honda bil
  hur man förbereder bilen för maximal handel värde
  jaguar automatisk underhåll
  BILSTYLING grunderna
  hur du ändrar Volvo S60 eller v70 motorolja
  hur man fixar upp en 2001 Honda Civic