hur du tar bort sav fläckar från billack

hur du tar bort sav fläckar från billack

De flesta av oss har upplevt oturen att parkering vår bil under ett träd som droppar sav. Nästa morgon har du lack hårda fläckar på den att du inte kan tvätta bort. SAP är ofta svårare att ta bort än tjära och ju längre den sitter på bilen finish, desto svårare kan det vara att ta bort, såvida du inte använder rätt lösningsmedel

Du behöver:.
Frotté
. Sprit.


1.
Blöt en liten del av frotté med sprit och tillämpa blöt tyg till SAP.
2.
Låt sprit för att lösa upp och få bort saven tills saven lätt glider av eller löses upp helt.
3.
tvätta bilen bra och rewax efter borttagning av saven . Lösningsmedel kommer ofta lösa bilvax tillsammans med SAP. (Sprit kommer också att ta bort tjära. )

Tips och varningar


 • Vid tillämpning av ett lösningsmedel till din bil klar, försök att inte gnugga i cirklar. Lösningsmedlet och all smuts eller grus fastnat för högspänningsnätet kan lämna små repor och gnugga i cirklar faktiskt orsakar en skråma dis. Försök att tillämpa lösningsmedel och tryck lätt, vilket ger tid för lösningsmedlet att minska SAP. Som lösningsmedel avdunstar, är det okej att resoak en trasa och låt det sitta på en härdad plats två eller tre gånger. Bara ren bilen noggrant efteråt och om möjligt gör din slutgiltiga skölj med destillerat vatten. Torka sedan bilen för hand omedelbart. Destillerat vatten kommer inte att lämna mineral fläckar. På detta sätt när du använder bilvax de underliggande yta blir så ren och fri från fläckar som möjligt.


 • Relaterade artiklar


  2008 Honda Civic installationsinstruktioner
  hur tråd dimljus på en scout
  hur du ändrar EGR ventil på en Honda Odyssey
  hur man hittar färgkoden på en GM saturn
  hur du tar bort en panel topas dörr
  hur man tar hand om din bil
  hur du gör din bil skina snabbt
  bästa typ av bilbatteri
  hem rättsmedel för rengöring aluminiumfälgar
  hur man rengör bilen strålkastaren täcker