hur du tar bort filmen auto fönster

hur du tar bort filmen auto fönster

Auto fönsterfilm används ofta av personer som vill ha en tonat utseende till sin bil fönstren utan att betala rejäl avgift för att ha den faktiska glas tonade. De flesta auto fönsterfilm är själv installerat, och efter några år kanske du kan se fönsterfilm börjar bubbla, så att luft tränger in under filmen. Detta ser kan vara oerhört främmande, men precis lika lätt som du installerade fönsterfilm kan du ta bort det själv, utan hjälp av en professionell

Du behöver:
Svart soppåsar
. . Ammoniak.
Sprayflaska.
Brukskniv.
Stålull.
Tvål.
Vatten.


1.
Fyll en sprayflaska full med vatten med en liten mängd tvål. Skaka blandningen och spraya utsidan av bilens fönster täckta med filmen du vill ta bort.
2.
Rulla flera svarta sopsäckar och hålla dem på fönstret. Det tvålvatten hjälper tillåta väskor att hålla sig till fönstret. Jämna ut plasten ut så att den sitter plant mot glaset.
3.
Täck insidan av bilbarnstolar med extra plastpåsar.
4.
Spray själva fönsterfilm med ammoniak. Grundligt rock filmen från första toppen till botten. Täck insidan av fönstret med en annan svart soppåse. Ammoniaken kommer att hjälpa hålla upp soppåsen.
5.
Låt bilen att sitta ute i solen i en timme eller så. De svarta lager på båda sidor av glaset kommer att absorbera värmen från solen och lossa den automatiska fönster filmens självhäftande.
6.
Ta ut soppåsar från både inre och utsidan av bilen. Dra av ett hörn av auto fönsterfilm om du kan hitta ett grepp. Om du inte kan använda en brukskniv att ta bort en bit.
7.
Dra bort auto fönsterfilm, ta sedan bort limmet på insidan av bilens fönster med hjälp av ammoniak till superfin stålull och gnugga den över insidan av bilens fönster.

tips och varningar


 • Om du befinner dig i ett kallt väder klimat, kan du fortfarande bort fönsterfilm så länge solen är ute. Dock kanske du vill vänta några extra timmar så det automatiska fönsterfilm har gott om tid att absorbera solens strålar.


 • Relaterade artiklar


  hur man programmerar en extranyckel till en Ford Mustang
  hur man byter olja på en Jeep Wrangler tj
  hur man byter en syresensor på en 2003 Nissan Altima 2,5 sl
  hur du vaxa din bil billigt
  hur reparera en värmare kärna i en Jeep Cherokee
  hur man byter en strålkastare på en Mitsubishi Galant
  hur man lufta bromsarna på en chevy truck
  riktningar för bromsljus glödlampsbyte för Subaru Outback
  hur man initiera en BMW fjärr nyckel
  hur du tar bort lukt katt spray från kupén