2006 dodge bort flaket

2006 dodge bort flaket

En Dodge lastbil kan användas för alla typer av arbete eller modifierats för att utföra alla typer av jobb. Sängen kan tas bort och ersättas med någonting som kan monteras på ramen. Du kan konvertera din pick-up till en dumper eller förlänga sidobalkarna att förvandla din Dodge till en lång Hjulbasen lastbil. Alternativen är oändliga, och ta bort sängen inte tar så lång tid

Visualisera borttagning

noggrant undersöka och inspektera sängen och hur det är fäst. Genomsök under lastbilen och se sig omkring. Du kommer att märka sängen är fastskruvad i ramen järnväg. Det finns flera trådar som måste isoleras från sängen också. Du kommer också att behöva ta bort allt från sängen som kan tas bort för att lyfta sängen lättare. Ta bort verktygslådan, husbil skal. baklucka och allt annat som kan minska vikten på sängen.

separera Wires

Koppla bort alla sladdar som körs i sängen. Isolera bakljus utrustning så väl som dina lampor tag. Du kan dra dessa ledningar ner och knyta ihop dem för att hålla dem organiserade.

Koppla i och ta ur Bed

Genomsök undertill och leta efter bultarna som håller sängen ner. Det finns ett fåtal stora bultarna som håller den vid ramen järnväg. Ta bort dessa skruvar, helst med en stor hylsnyckel. Chansen är dessa skruvar har utsatts för väglag och dåligt väder och ha förseglat sig till ramen. Spraya dem med WD-40 för att hjälpa bryta korrosion innan du försöker lossa dem. När bultarna av, kommer du att kunna lyfta sängen från lastbilen. Du ska kunna lyfta bort det med hjälp av en partner. Du kan också använda en gaffeltruck för att ta bort sängen från lastbilen. Innan du tar bort sängen, se till att inspektera underredet att kontrollera att det inte är något som kommer att fastna eller förstörs när den gamla sängen lossnar. Ha lite såg hästar redo att sätta sängen på.


Relaterade artiklar


Felsökning av en Polaris Predator
hur man fixar en frusen lås bildörr
Honda ventilkåpan information packning byte
hur man diagnostisera en jeep sensor gaspådragsläge
Varför är min bil läcker kylarvätska?
användningsområden för gamla däck
hemlagad motor avfettningsmedel
hur man spola ett element på en Cheva Tahoe
gör det själv strålkastare restaurering
toyota tundra vibrationsproblem