ram rostborttagning

ram rostborttagning

Inte bara är rost på bilens ram fult, men det kan också orsaka svåra skador. Rost kommer att försvaga den ramen, om det inte innehöll, kommer det att fortsätta att spridas. Det är viktigt att ta bort rost nu det blir uppenbart

Slipa

Med hjälp av en slipskiva att polera ut rost är idealisk, men det är inte nödvändigt. Om du tar bort en del av färgen runt området det är okej eftersom du kommer att måla området senare. Ta bara bort rost med sandpapper tills ramen är fri från rost specifikationer och fläckar.

Paint

Innan du målar bilen, tvätta området fri från smuts och rost skräp som kan ha fastnat på sidan av bilen. Torka bilen av. Måla området med primer. Primern hjälper täcka upp rost området och gör att färgen ska fästa bättre till bilen. Låt primern några timmar att torka, sedan på ett lager färg. Färgen kommer att bidra till att förhindra rost från att visas i framtiden. Låt gott om tid att torka innan du tar bilen ut att köra.

rostskydd

När du är färdig målning bilen, använda en rostskydd spraya på området. När ett område har rostat det blir mer mottaglig för rost i framtiden. Använda förebyggande rost Spray kommer att hjälpa oerhört. Applicera rostskydd spraya på bilen och ge den ytterligare ett par timmar att torka. Du ska inte behöva tillämpa mer rostskydd till området för ett par år nu.


Relaterade artiklar


hur man gör en 90 graders tillbaka i likhet med Cool Kids
hur man byter luften i kabinen filter på en Hyundai Elantra
vad rengör & polerar dekaler på en husbil?
radialdäck förklaras
reparationsinformation för en hydraulisk domkraft
hur man ändrar en generator remmen på en Dodge Neon
motorolja information
delar av ett avgas-
hur man byter olja och oljefilter på en bil
val för fordonsindustrin handverktyg