kan du ångra fönster toning?

kan du ångra fönster toning?

Färgtoning är estetiskt tilltalande och har sina fördelar, men den har också sina nackdelar. Det är trevligt eftersom det begränsar mängden skadlig UV-strålning som tränger in i fordonet. Dock restriktioner även synlighet i mörker och kan vara en bidragande orsak till en olycka. Dessutom är mycket mörk fönster toning (5 procent), olagligt i många stater. Om du har fått en biljett och måste ta bort din nyans, eller bara inte vill ha den på ditt fordon, det finns sätt att ta bort färg

Färgtoning Borttagning Alternativ

Många tekniker som används av personal för att ta bort fönster toning. Dessa tekniker inkluderar, men är inte begränsad till att använda rakblad, ångfartyg och till och med ammoniak. Rakblad kan repa dina fönster och är inte så effektiva. Ammoniak är naturligtvis farliga för din hälsa om du andas in den i. Du kan använda ett andningsskydd, men det finns andra alternativ som fungerar mycket bättre. Ammoniak är inte bara farligt för din hälsa är det också stökigt. Ju bättre alternativet är att använda en ångbåt. Detta kan verka konstigt eller motsägande men det är verkligen inte. Tänk på detta som att ta bort fula tapeter från ett sovrum. Ångbåtar används för att avlägsna tapet genom uppvärmning det kitt som håller tapeten på väggen. Ångaren används för att avlägsna Färgtoning på samma sätt. Ångbåten smälter limmet som håller nyans till fönstret.

Använda en Steamer att ta bort Färgtoning

Ångkokare är definitivt det bästa valet för att ta bort fönster nyans. Få tag på en ångbåt från en kompis eller köp en från en järnaffär. Det kommer att ha flera användningsområden så det är inte en dålig investering. Ett varningens ord dock. Ångkokare kan vara potentiellt farliga eftersom de allvarligt kan bränna huden. Med det sagt ta en förlängningssladd och chef på fordonet med ångaren i hand. Steam ett fönster åt gången i två till tre minuter. Vid denna punkt färgton är redo att tas bort. Använd ett rakblad för att starta peeling. Poängen är inte att använda ett rakblad för att ta bort nyans, utan helt enkelt att starta borttagningen. När du har startat peeling från ett hörn, kan du dra bara på nyans och det borde lossna. Om du någon gång under borttagningen du känner att det inte kommer igång lätt, sätt igång och ånga fönstret igen, och särskilt på det område där du är peeling. Nu ska det bli lättare att skala. Gör detta för alla fönster.


Relaterade artiklar


hur man startar ersätta CV lederna på Audi A6 quattro 2000
hur du tar bort ett nackstöd från en Ford Edge
vad ska du rent bränsle injektorer med?
hur man gör en Slim Jim för en bildörr
1997 saturn underhåll
hur man fixar radion säkringen på en jeep
Hur nyans jag min bil fönster?
hur du tar bort en Acura tl förrätt
Hur ofta byter du oljan i en Mercedes Benz E320?
hur man förbereder en kromad stötfångare för målning