hur man väljer ett reningsverk auto air

hur man väljer ett reningsverk auto air

En automatisk luftrenare kan göra ditt restiden trevligare och minska de skadliga effekterna av föroreningar, pollen och damm. Det stora utbudet av separatorer och refresheners tillgängliga kan verka förvirrande i början, men några snabba mätningar och svar gör uppgiften lätt. Oavsett om du försöker eliminera lukt, håll från nyser eller helt enkelt föredrar friskare luft i bilen, tänk på att koppla in en automatisk luftrenare

Du behöver:.
Måttband


1.
Mät det fria utrymmet runt cigarettändare plug-in uttag på instrumentpanelen. Kontrollera hur mycket utrymme från kanterna på uttaget till andra tankstreck utrustning såsom radio och ventiler fläkt. Mängden tillgängligt fritt utrymme kommer att avgöra om du kan ta emot ett stycke reningsverk eller om du behöver en RENARE auto luft med en sladd.
2.
Lista dina prioriteringarna för bil luft förfriskning. Om ditt mål är att eliminera lukt från att röka, anser att en negativ jon RENARE luft. Tackla väg luftföroreningar med ozon luftrenare. För allergier, tycker om att investera i ett HEPA-filter RENARE modul.
3.
Bestäm om du behöver det cigarettändaruttag för andra ändamål under körning. Om du laddar din telefon eller använda en bärbar musikspelare måste du hitta ett renare auto luft med en inbyggd sockel förlängning.
4.
Jämför priser på renare auto air som säljs i auto utbudet butiker och online försäljare. Inkludera alla skatter,. Fraktkostnaden och återvändande av varje typ.
5
Välj den mest kostnadseffektiva RENARE bil luft för att uppfylla dina identifierade behov. Använd renaren i minst två veckor och ersätta det med ett om den ursprungliga inte fullgöra sina utlovade effektivitet.


Relaterade artiklar


hur man gör en hjulinställning hemma
vad rengör & polerar dekaler på en husbil?
krom polering tips
Ford Expedition underhåll
hur du tar bort repor och snurra märken på varje bil
däckstorlek förklaring
Keyless inträde fjärrkontroll instruktioner
hur du vaxa din bil billigt
hur man lägger in generatorn bältet på en BMW 325i
2008 Honda Civic installationsinstruktioner