hur man thinner för att rengöra en bil före målning

hur man thinner för att rengöra en bil före målning

Tvättar bilen är ett viktigt första steg innan man börjar lägga till ytterligare ett lager av färg. Om någon typ av smuts som finns kvar på fordonet innan målningen påbörjas, kan det lämna bakom urinvånarna och annat skräp som kan ge bilen en bisarr konsistens. Thinner är ett utmärkt sätt att få ytan slät och ren. Bör dock thinner alltid användas i ett väl ventilerat rum eller utifrån

Du behöver:.
Glasrengöringsmedel
. Thinner.
3 Cloth handdukar.
Handskar.


1.
Ta på skyddshandskar innan du påbörjar ditt arbete. Din handskar vara tillräckligt kraftig för att thinner inte kommer att läcka igenom. Engångshandskar fungerar bäst, eftersom rester från thinner kan lämna efter en lukt på tyg handskar även efter flera tvättar.
2.
Spray glasrengöringsmedel över området du vill måla. Du kan använda någon form av fönsterputsmedel. Ta din trasa och gnugga det område tills det blir fint och glänsande. Glas städare hjälpa plocka upp saker som rester, fingeravtryck och fågelspillning som annars kan fastna på bilen om bara thinner används.
3.
Spraya eller utplåna den thinner med en annan duk på det område som du kommer att måla. Torka tills hela området är rent och glänsande. När du arbetar med thinner, se till att du är i ett väl ventilerat område såsom en carport, utanför eller garaget med dörren öppen. Röken är giftig och kan orsaka en förlust av medvetandet eller död i extrema fall.
4.
Torka av området med en torr trasa, se till att ytan är fri från thinner rester.
5.
börja måla din bil.


Relaterade artiklar


Toyota Prius underhåll
hur du tar bort en panel topas dörr
vad är definitionen av elektrisk fläkt kåpan?
hur man kan förbättra körsträcka med manuell låsning nav
de delar av en hydraulcylinder
hur man ändrar en generator rem
hur man rengör rost från ett motorblock
hur detalj din bil på rätt sätt
hur man rengör plast strålkastare
mazda underhåll