hur man rengör buggar bort billack

hur man rengör buggar bort billack

Döda insekter kan förstöra en bils lack om man inte rengör dem direkt. Det kan ta flera går genom en biltvätt för att få den envisa sådana, speciellt om du väntar. Prova denna metod för att ta bort dem snabbt och enkelt-detta även fungerar på frätande fågelspillning och envis smuts

Du behöver:.
Trädgårdsslang
. En mjuk svamp.
Sköljmedel torktumlare ark.


1.
Att tvätta bilen med trädgårdsslangen vid ett högt tryck inställning. Var särskilt uppmärksam på den främre stötfångaren, registreringsskylt och grillen, eftersom det är där de flesta fel tenderar att ackumuleras.
2.
Gå över de områden där buggar sitter fast med en svamp och diskmedel. Gnugga inte för hårt om de buggar inte kommer undan lätt. Bara lossa dem lite.
3.
Spraya igen med trädgårdsslangen. Det kommer fortfarande finnas en hel del lite slaktkroppar, men oroa dig inte. Detta nästa steg kommer att få dem
4
Dunk din sköljmedel torktumlaren lakan!. (Alla märken kommer att göra-de alla använder samma kemikalier) i varmt vatten. Buff de områden som behöver uppmärksammas i en cirkulär rörelse polering. Otroligt, dessa fel kommer fläckar från fågelspillning, löv avtryck och envis smuts kommit ända fram.
5.
Spray bilen ner en sista gång. Och om du har energi, lägga ett lager vax på bilens färg för att göra ett skyddande skikt mot framtida skador.


Relaterade artiklar


förståelse handlar om bildäck
tips för att få bort rost från en kromad ljuddämpare
hemlagad strålkastare renare
när ska du sätta luften i dina bildäck?
hem åtgärda för att rengöra bilen matta
hur du tar bort rök lukt från bilen - grön
12v batteri underhåll
Hur får man en fläck av bilens interiör
hur man byter en Yukon stuga luftfilter
hur man spola ut en Honda Civic CVT-växellåda