hur man får bättre gas körsträcka från en Duramax diesel

hur man får bättre gas körsträcka från en Duramax diesel

Med osäkerheten av kostnaden för bränsle många Duramax diesel ägare vill leta efter sätt att förbättra körsträcka på sitt fordon. Bättre körsträcka kan ske beroende på hur du använder ditt fordon, t. ex. pendling till arbete, långa drivar på motorvägen och bogsering. Körsträcka förbättringar kan göras till din Duramax diesel genom att göra modifieringar som kan kosta dig lite pengar eller kostar ingenting alls
1.
Ställ farthållaren i stället för manuellt med gaspedalen. Ställa in farthållaren i din Duramax gör det möjligt för motorn att köra med konstant hastighet som kan öka effektiviteten.
2.
Begränsa mängden tillbehör som är monterad på fordonet. Cykelställ, takräcke och skidhållare öka dra vid körning som kan minska din bils bränsle körsträcka.
3.
Se till att motorn håller på att flyttas in överväxeln ordentligt. Överföring problem kan uppstå om din motor är överväxel automatiken inte fungerar korrekt.
4.
Byt bränslefilter i din Duramax diesel på en regelbunden basis. En förorenade eller smutsigt bränsle filter orsakar problem med bränslesystemet som kan minska effektiviteten och bränsle körsträcka.
5.
Kontrollera hjulinställning och däcktryck minst en gång i månaden. När hjulinställning eller däcktryck är ur nödvändiga specifikationerna bränsleekonomi kommer att minska.
6.
Använd ett bränsle tillsats som är utformad för dieseldrivna fordon. Bränsletillsatser en positiv inverkan på cetantal vilket är ett mått på dieselbränslen förmåga att bränna och underhåller förbränning.
7.
Lägg till en prestanda avgassystem till din Duramax. Performance avgassystem är utformade för att minska den energi som motorn att skicka gaser ut avgaserna.

Tips och varningar


 • Bränsle tillsatser används för att höja cetantal rating diesel i din Duramax diesel.
 • Håll dig borta från budget bensinstationer för att minska risken för att få förorenat bränsle.


 • Relaterade artiklar


  hur man förbereder för vintern på en budget
  hur man byter camaro dimma glödlampor
  hur tejp plast över bilens fönster i nödsituationer
  Hur länge ska ett bilbatteri laddas?
  Volvo 850 underhåll tips
  Ford Escape Hybrid problem
  hur man kan stoppa rost genom inkapsling
  gör det själv bil textilklädsel städare
  myter om syntetisk motorolja
  hur man startar ersätta CV lederna på Audi A6 quattro 2000