hur man byter ett tak gummi rv

hur man byter ett tak gummi rv

Fritidsbåtar är ständigt utsatta för hårda delar, lämnar tak känsliga för väder skador och läckage. EPDM (etylen-propylen-dien-monomer) gummi installeras ofta på RV tak som en förebyggande åtgärd. Det är ett effektivt skyddsmedel som är tåliga och lätta, UV-resistent och enkla att tillämpa. Men det måste bytas ut om den har installerats felaktigt eller punkteras. Lyckligtvis är ersättning ett enkelt förfarande som inte kräver professionella tjänster

Du behöver:
Knife.
Värmepistol.
Skyddshandskar.
1-qt.
 kan av Liquid Roof.
Roller eller pensel.


1.
Samla lämpliga verktyg baserade på hur de EPDM-gummi var ursprungligen installerade. Du behöver bara en vass kniv om materialet var limmad med traditionella neopren flytande lim eller flytande EPDM-gummi, eller en värmepistol om latex självhäftande (klister) använts.
2.
Börja med att skära gummi i hanterbara delar med kniven. Om nödvändigt, använd värmepistol för att värma kanterna på varje ark, mjukgörande limmet och så att du kan dra materialet lös.
3.
Lyft gummi från taket ytan. Riv inte bort den, men ta bort det gradvis i ett stycke. Starkare lim kommer att behöva skära loss med ett tak avlägsnande skrapa om det fortfarande finns kvar.
4.
Rengör taket med diskmedel och en borste. Skölj med vatten och låt taket torka över natten.
5.
Sprida ljus, korthår av Liquid Tak ansökan med rulle eller pensel på taket. En enkel strykning tätar ytan.
6.
Låt vätskan EPDM-gummi för att bota. Du vet att det har stelnat när ytan inte är klibbig vid beröring. En enda flaska flytande gummi omfattar 11 kvadratmeter.


Relaterade artiklar


Vilken typ av däck att köpa för en Jeep Wrangler
Nissan Pathfinder underhåll
rengöring av spjällhuset
hur man stämma upp en 1985 toyota lastbil
hur du tar bort en panel topas dörr
verktyg som behövs för ett oljebyte
hur man byter kylvätskan i en Saturn SL1
hur man byter vatten pumpen på en Toyota Supra
carport på ett enkelt sätt
Hur blir din egen mekaniker