hur du tar bort graffiti från glasfiber

hur du tar bort graffiti från glasfiber

Många bilar och framför allt båtar har kroppar som innehåller glasfiber. Eftersom dessa fordon i allmänhet utsätts för väder och vind, de är mottagliga för vandalism, såsom graffiti. Seeing sprayfärg på sidan av din bil kan vara frustrerande, och chansen att du inte kommer att fånga som gjorde det. Det finns dock ett sätt att ta bort klotter från glasfiber och återställa det ursprungliga utseendet

Du behöver:.
Färgborttagningsmedel
. Rengöring goves.
Skyddsglasögon.
Mun mask.
Rag.


1.
Sätt på din städning kryddnejlika, arbete mask och glasögon. Den färgborttagningsmedel är extremt giftigt vid inandning och kan svida om den vidrör din hud. Du kanske även vill bära långa byxor och skjorta.
2.
Doppa trasan i färgborttagningsmedel. Gör ett test program för att kontrollera att strippa kommer att fungera när man försöker att ta bort graffiti färg.
3.
Gnid färgborttagningsmedel i ett litet område på graffiti och låt den att sitta längre än en minut. Ta bort färgborttagningsmedel med en torr trasa. Om graffiti färgen inte lossnar, försök att återigen tillämpa strippa och låt den vara på två minuter. Vad du än gör, lämna inte strippa på mer än tre minuter. Om du gör det kan det äta bort inte bara på graffiti färg, men på glasfiber färg på undersidan.
4.
Applicera färgborttagningsmedel på graffiti när du vet hur länge du kan hålla det på utan att ta bort den ursprungliga färgen. Det är viktigt att röra sig i små delar.
5.
Torka av och ta bort färgborttagningsmedel med en ren trasa. Om du vill tvätta bort det med vatten för att kontrollera att den är helt avstängd. Fortsätt borttagningen tills klottret färgen har avlägsnats helt och hållet.


Relaterade artiklar


krom polering tips
hur man byter en ford tempo klinga vindrutetorkare
hur man installerar dimljus på en Nissan 300ZX
hur gasfjädrar arbete
hur har och använder bilhandlare produkter för mindre
hur man säljer bilen , och få begärt pris
korrekt lufttryck i rotation
vad är en översvämning förgasaren?
typer av mekaniska tätningar
Hur blir din egen mekaniker