hur du tar bort färg från auto glasfiber

hur du tar bort färg från auto glasfiber

Glasfiber auto karossdelar är en gudagåva när tillverkningen fordon med en låg totalvikt. Målad glasfiberväv innebär en utmaning om du vill att strippa paint helt för att måla din bil. Glasfiber är ett poröst material som består av miljontals av glasfibrer, och dessa fibrer kan absorbera mest thinner och removers, hålla dem inom fibrer för långa löptider. Rätt val av en kemikalie färgborttagningsmedel är din viktigaste uppgift när borttagning av färg från din glasfiber paneler

Du behöver:.
Ögonskydd skyddsglasögon.
Lösningsmedel-handskar.
Stor fläkt.
Glasfiber färgborttagningsmedel.
Kamelhår penslar.
Ickemetalliska färgskrapa.
Stor svamp.


1.
Sätt på skyddsglasögon ögonskydd och vätska handskar. Öppna alla dörrar och fönster och sätta en stor fläkt i en dörröppning på ett sätt som den drar luft genom byggnaden och ut den öppna dörren.
2.
Ta bort alla komponenter som inte målas, särskilt plast och gummi tillbehör.
3.
Måla glasfiber färgborttagningsmedel på den målade ytan glasfiber i en 2 fot med 2-fots område åt gången, vilket gör att strippa till arbeta i fem minuter. När borsta strippa på ytan, applicera generöst och bara köra din pensel över varje område i en riktning, inte överlappar tidigare stroke. Skrapa bort färg när du tycker att det är lätt att lyfta av med din färg skrapan.
4.
Tvätta varje avsnitt noggrant efter färgborttagning, och innan vi går vidare till att strippa nästa område, med en svamp indränkt i vatten. Återgå svampen till en hink med rent vatten och torka ut med en ren oljefri handduk.
5.
Upprepa steg 3 och 4 tills alla områden av färg har tagits bort från glasfiber kropp.

tips och varningar


 • Välj alltid din kemiska färgborttagningsmedel försiktigt, och se att den är avsedd att användas på glasfiber. Utmärkt källor till dessa kemiska strippor är lokala marina och auto plåtslagerier utbudet. Det är bäst att köpa din kemiska strippa lokalt, eftersom sjöfarten är mycket höga när sjöfarten farliga material. Använd inte en fram och tillbaka med din pensel. Pensla strippa på ytan genom att flytta borsten i samma riktning varje slag.
 • Ge mer än vanligt ventilation vid användning av denna stripping produkt. En ventilationsfläkt bör fastställas i en dörröppning på ett sätt så att den kommer att dra de tyngre än luft rök över golvet och ut genom dörren öppnas. Windows bör öppnas för att ge positiva luftflöde in i byggnaden. Färgborttagningsmedel konstruerade för att ta bort färg från glasfiber, som med alla andra färgborttagning kemikalier är farliga produkter som medför allvarliga säkerhetsrisker. Följ alla tillverkarens anvisningar på ett strikt sätt.


 • Relaterade artiklar


  hur man blöda bränslefilter
  hur man använder natriumsilikat att döda clunker bilar
  hur man rengör en ballast
  hur du tar bort spegeln knappen från vindrutan
  hur man byter en fläktrem på en Toyota Camry ce 4-cylindrig motor
  fordonsindustrin glödlampsbyte guide
  hur man installerar jeep strålkastare
  hur man kan kontrollera hjullager
  hur man rengör gul strålkastare
  hur man rengör de vita väggarna på dina däck