accord broms problem

accord broms problem

The Accord är en av de mest populära sedanmodeller produceras av Honda, en av Japans ledande biltillverkare. Denna bil har fått anmärkningsvärt erkännande sedan starten 1982, främst på grund av sitt enkla men funktionella, struktur. Men som de flesta bilar är Accord mottagliga för vissa frågor som broms problem, som i sin tur gör sedan tveksamt när det gäller kvalitet och prestanda

Problem

amerikanska Accord ägarna klagar ofta över bristen på hållbarhet bilens bromsar. Bilens bromsar har varit kända för att bära bort efter att ha nått 20. 000 miles, och enligt företaget är det ett vanligt problem. Bortsett från slitage, bromsarna tenderar också att producera udda ljud när den används. Slipning ljud kan höras även med nyinköpta bilar, och på grund av detta ägare blir utsatt för olyckor och andra kör missöden.

Response

Hondas svar på Accords bromsproblem variera beroende på den bakomliggande orsaken till bromsproblem . Eftersom flesta klagomål genereras från nyinköpt bilar, erbjuder företaget typiskt rabatter för broms reparation, särskilt när de har erkänt klagomålet som ett företag fel

Reparation

avtalen kan repareras endast vid godkända Honda servicecentra. Annars kan dock medge att företaget inte garantin och rabatt fordringar från kunder. För förtid utslitna bromsbelägg, är det enda alternativet för reparation utbyte. Slipning och andra frågor buller, å andra sidan, kan orsakas av icke-broms frågor, som kan lösas genom genomgår försök från oljebytet till systemet översyn.

kundfeedback

Förutom själva bromsen problem, kunderna klagar ofta mer om företagets första svar på dessa frågor. Även om du praktiken försiktig körning, dina bromsar fortfarande riskerar att gå sönder efter 23. 000 miles, och mycket mindre om du är en vårdslös förare. Honda servicecenter axel ofta så mycket som hälften av den totala reparationskostnaderna, men kunderna vanligtvis fortfarande missnöjda med sina svar. Detta kan tillskrivas det faktum att bromsen problem uppstår då och då, och kostnaderna för reparation och underhåll kan vara ganska dyra.

Tips

Brake problem är gemensamma eftersom att de alltid används under varje körning session bör Accord ägare har sina bromsar kontrolleras regelbundet av en betrodd mekaniker. Potentiella köpare uppmanas att noggrant kontrollera bilens bromsar, och få dem testade innan de köper en ny eller begagnad Accord.


Relaterade artiklar


olika fönster färgtoner
DIY: broms ändra på en Nissan Pathfinder
hur du tar bort eller skärpa en Gängstift med endast två gängade muttrar
hur man byter en generator i en S420 Mercedes
hur man hittar en ärlig mekaniker använder repairpal
hur man rengör ett topplock
hur du justerar förhållandet luft bränsle
hur man dra av för bärgning av bilen titel
hur ändrar vätskan manuell växellåda på en Mazda 626
diy auto interiör