Skillnaden mellan chocker och Struts

Skillnaden mellan chocker och Struts

När du reser landvägen fordon, är det lätt att märka stötar och doppar i vägen. Suspensionssystemet användning av stöttor och chocker möjliggöra trafik på ett säkert sätt utan att orsaka stora skador

Fjädringssystem

Upphängningssystem länk fordonet till hjulen och kan smidigare resor. Systemet ger en mjukare känsla när du deltar i styrning och bryta.

Struts

Struts består av delar av bilens fjädringssystem. De innehåller våren säten, spolar våren, fjäderben lager, stötdämpare och styrspindeln. Struts används på framhjulsdriven fordon.

Syfte med Struts

Struts stödja din fordonet under transporten, så att den överensstämmer med vägarna. När bilen studsar eller flyttar, hjälper staget våren komprimera och rekyl.

Stötarna

De chocker är tänkta att absorbera effekterna av bilens rörelser under resan. De är vad hjälpa din bil rekyl tillbaka till läge efter att ha visat en bula eller dopp.

Syfte chocker

Stötarna är en del av fordonets fjädring system som förbättrar rida kvalitet genom att ta itu med störningar på vägen. Din chocker absorbera effekten av fordonets rörelse och låta den återgå till sitt arbetsläge. Utan denna förmåga skulle fordonet har en stel känsla under färden.


Relaterade artiklar


hur man skriver på bilen vindrutor
hur man: handla en "begagnad bil" (inte får skruvas)
vad man ska använda för att rengöra corvette fälgar
hur svalna en överhettad motor
hur du redo bilen för vintern
hur man fördelar med syntetisk olja
om bilen inbyte
hur ändrar PCV ventil i en Ford Focus
hur du ändrar vattenpumpen på en Honda pass
gör det själv rost reparation