hur man läser Oldsmobile måla koder

hur man läser Oldsmobile måla koder

Oldsmobile är en nedlagd bilföretag stänga av General Motors i början av 2000-talet. Men du kan fortfarande hitta delar och tillbehör till bilar. Om du var en del av en olycka, Fender Bender eller bara stötte din bil till något, kan din bil har fått några lackskador. För att bestämma rätt kulör, måste du kunna läsa Oldsmobile färg koder
1.
Leta färgen koden på din bil. Platsen kommer att variera beroende på modell. Det kommer att bli antingen i handskfacket, på bagageluckan, på insidan av stammen över höger hjul, över reservdäcket eller på domkraften facket.
2.
Go den Internetadress som anges i "Resurser" i den här artikeln. Denna webbplats ger en noggrann läsning av någon färg koder som används på din bil.
3.
Klicka årsmodell bilen gjordes. Detta kommer att ta upp en lista över alla bilar Oldsmobile gjorts i visst år. Klicka på din modell.
4.
Titta genom färgkoder till vänster på sidan. Koden har du antingen har en BC /CC, U eller WA följt av en rad av siffror. På webbplatsen är WA som används framför tal. Bortse från detta. Om webbplatsen listor WA121A och din färgkod är BC121A det är samma kod. På webbplatsen används WA hela webbplatsen.
5.
Titta bredvid färgkod. Det finns en färgbeskrivning beskriver lämplig färg.


Relaterade artiklar


Bilen säljaren checklista
hur man byter camaro dimma glödlampor
hemlagad Slim Jim
hur man byter en bils termostat
Hur ofta ska du ersätta vätska servostyrning?
bensinmotor delar & definitioner
hur du förbereder din bil för samåkning
fördelarna med radialdäck
sandblästring tips
Vilka funktioner i den hydrauliska ventilen?