hur man kan stoppa fordonet rost

hur man kan stoppa fordonet rost

Rost kan vara oerhört skadligt för ett fordon och, om de lämnas därhän, kan absolut förstöra värdet. Tangenterna är att förebygga och stoppa rost innan det blir värre. Reparera rostiga ut delar av plåt kräver lite komplicerat arbete, men att stoppa det när det är bara början tar bara lite tid

Du behöver:. .
Rust encapsulator
Stålborste.
Gummihandskar.
Svart sprayfärg.
Gummerad underredsmassa.
Vattenslang.


1.
Använd stålborste för att skrubba bort all ytlig rost från kroppen av fordonet. Detta tar bort eventuellt skala innan rosten tränger längre in i ytan.
2.
Spraya rost encapsulator på rostiga området. Detta stoppar rost från att gå vidare och försegla den. Se till att använda gummihandskar på detta, eftersom det kan bli rörigt och få produkten på huden är inte en bra idé.
3.
Måla över rostiga encapsulator efter att den har botas med hjälp av sprayfärg. Detta kommer att lägga till en extra nivå av skydd för fordonet.
4.
Spray gummerad underredsmassa på undersidan av fordonet för att förhindra framtida rost. Den gummerade produktens art gör det svårare att skada botten av fordonet, som kan stoppa ren metall från att visas efter en snabb skrapa.
5.
Tvätta bilen efter att ha rest genom en saltad väg området med hjälp av en slang. Saltet kan fastnar på botten av bilen och orsaka rost, så rengöring snabbt fart är av största vikt.


Relaterade artiklar


hur ofta rengör du K & N filter?
hur man håller en bil från att bryta ner
hur man: ren som fönster för småpengar
hur man får det bästa priset på ett oljebyte
hur man installerar fordonsindustrin lamphållare
bil färg blekning problem
bil däckstorlek förklaras
Hur ofta ska du byta bränslefilter?
när att få nya däck
reparationsinformation för en hydraulisk domkraft