hur man kan stoppa fåglar från att sitta på bilen speglar

hur man kan stoppa fåglar från att sitta på bilen speglar

Fåglar, särskilt under våren parningssäsongen, kan vara mycket territoriella. Om de ser sig själva avspeglas i bilens sida backspegeln, blir de ganska aggressiva mot "inkräktare". De får abborre på en spegel väntar på inkräktare komma tillbaka. De kan orsaka skador med vassa näbbar och lämna en enda röra på din färg. Professionella ornitolog och författare Roger Lederer förklarar att fåglarna inte skilja mellan verklig rivaler och de som ingår i din speglar. Lösningen är att göra eller blockera reflektion.

Du behöver:
1-liters sprayflaska
. Flytande tvål.
Vatten.
Ett par gamla strumpor.
Klänger wrap.


1.
Fyll sprayflaska med vatten och kvart-styrka tvål, ungefär en åttondel av en tesked eller släppa storleken av en BB. Skaka flaskan försiktigt för att blanda lösningen.
Spraya på ett tunt lager på spegeln med munstycket ca 8 inches bort. Låt torka. Testa Avtrubbning effekt genom att titta i spegeln. Upprepa ansökan eller förstärka den mängd tvål om din reflektion är alltför tydligt.
Experimentera med effektiv mängd spray.
Tvätta speglarna att framföra fordon och respray när du återvänder till fågelns territorium.
2.
Täck ditt speglarna när bilen är parkerad. Använd husgeråd såsom gamla strumpor, som skall placeras över spegel som en golfklubba täcka (som du också kan använda) och stannar på plats. Dessa har fördelen att vara löstagbar så att du kan köra och snabbt ut när du parkerar.
3.
Om strumpor alltför fula är, försök att sätta plastfolie svepa över dina speglar att sudda reflektionen. Det är lätt och snabbt bort. Den kan också arbeta på blanka navkapslar.
4.
Eliminera eftertanke kommer att stoppa attackerna. Prova en mängd olika metoder för att hitta vad som är bäst för dig. I alla fall, säger Lederer fåglarnas beteende bör avbrytas när de har hittat en partner och häckar säsongen börjar.


Relaterade artiklar


hur tråd dimljus på en scout
hur man fixar rost på bilar runt däcken
hur man bättra på bilen ytor
när du ska byta växellådsolja
hur du tar bort ett fordon buckla med en hårtork och komprimerad luft
Hur får man en tvätt hand bil för 2,00 dollar
Hur man testar en bil radiator: fungerar & ingen värme
hur du tar bort trasiga hjulbultar
12v batteri underhåll
hur man gör min bil låter som den har en turbo