hur man använder en luftkompressor på din punktering

hur man använder en luftkompressor på din punktering

Ingenting hindrar dig från att få där du måste gå så snabbt som en punktering. Oavsett om det är en långsam läcka som du behöver för att bibehålla, eller du går ut för att hitta ditt däck helt platt, kan det fyllas på med hjälp av en luftkompressor. Så länge det inte är en stor punktering eller andra stora problem med dina däck, bör du ha möjlighet att fylla den med tillräckligt med luft att köra den till en verkstad

Du behöver:.
Tire inflationen mätare <. br>Kompressor.


1.
Om möjligt fastställa orsaken till din lägenhet eller låg däck. Om du ser en stor punktering, sår eller föremål sticker ut ur dina däck, överväga att uppmana en bärgningsbil eller installera extra för att få din bil till en verkstad för en ny eller fixad däck.

Om dina däck är bara lite ont om luft, eller om du har haft att göra med en långsam läcka och känna dina däck håller luften en stund, då är det säkert att använda tryckluft för att fylla på dina däck.

2.
Kontrollera varje däck för att avgöra vilka som behöver luft. Det korrekta inflationen nivå finns i din instruktionsbok eller på en skylt inne i förardörren. Använd en inflation mätare att avläsningen från varje däck.
3.
Det finns flera typer av kompressorer, inklusive fristående tankar, UN-tankar med kort slang som ansluts och offentliga kompressorer finns på de flesta bensinstationer. De som finns på bensinstationer har inflationen mätare fastsatt, så om du är på resande fot och inte har egen mätare kan du följa fortfarande korrekt förfarande.
4.
För att använda en fristående kompressor, slå på den och vänta ett par minuter för att fylla med tryckluft. Se den bifogade filen är ett som är särskilt utformade för att passa in på en däckets ventilspindeln. Tryck fast den bifogade filen öppnas direkt på ventilspindeln, att se alla luften in i däcket. Du kommer att höra ett högt väsande ljud om den bifogade filen är inte riktigt spola på ventilen öppnas.

Fylls med luft, med jämna mellanrum stanna upp och kontrollera lufttrycket för att förhindra överfyllning. Om du bara behöver ett par PSI (pounds per kvadrattum) i ett däck, bör en fullstor kompressor fyller det på några sekunder. Det kommer att ta lite längre för ett däck som är nästan tom.
5.
Bensinstation kompressorer fungerar på samma sätt, förutom de flesta kräva att du sätter mynt innan kompressorn startar. Kompressorn kommer att stanna på en viss tid, så om du behöver ytterligare användning måste du sätta in fler mynt.

Spara pengar med hjälp av inflationen mätaren innan du slår på kompressorn. Har ventilspindeln icke-begränsade och kompressorslang redo att gå innan du sätter mynt. För påfyllning, följa samma förfaranden som ovan.
6.
Många människor bär en bärbar kompressor, eller en liten tank av tryckluft, i deras stam. Idén är densamma, men dessa i allmänhet tar längre tid att fylla ett däck.


Relaterade artiklar


Hur ofta byter du oljan i en Mercedes Benz E320?
hur man gör en Slim Jim för en bildörr
hur man använder silikon polera på en helt ny bil
Ford Escape underhåll
hur du tar bort kåda från bilen utan att skada lacken
Hur man testar en förrätt magnetventil
problem med 1988 Ford Taurus
Serpentine belt problem
hur du tar bort eller skärpa en Gängstift med endast två gängade muttrar
hur du tar bort bugg rester från bilen fram och grill