hur ofta rengör du K & N filter?

hur ofta rengör du K & N filter?

Filter är en viktig del av någon mekanisk anordning. Genom att ta bort orenheter och se till att rena ingredienser används i bilarnas drivlinan, kan rätt filtren öka gas körsträcka, minska avgastemperaturen och ger fler hästkrafter. Filter måste kontrolleras och underhållas på grund av uppbyggnaden som uppstår på grund av reningsprocessen. Det finns flera filter på bilar, inbegripet luft, bränsle, olja och transmission

K N Filter

Under 1969 K N Engineering började resan för att skapa högt flöde luftfilter för många tillämpningar. Ursprungligen skapades för att förbättra prestandan för terrängkörning motorcykel racing, var K N som skapats för att spara konsumenten pengar och ge bättre prestanda i krävande körförhållanden.

Normal rengöring av luftfilter

Rengöring dina filter behöver ske i enlighet med instruktioner från varje enskild tillverkare. "Beroende på körförhållandena," K N rekommenderar att dess luftfilter rengöras "varje 50. 000 miles. " En typisk OEM luftfilter bör rengöras fem gånger medan en K N städas en gång. Rengöring är en enkel process i tre steg som innebär rengöring, torkning och åter smörja.

Reningsprocess

rengöring inleds genom att rengöra filtret. K N har samlat den perfekta rengöringssats för att slutföra denna uppgift. Använd den medföljande rengöringsmedel för att rengöra filtret. Spray filtret tills den är mättad, och låter det sitta i 10 minuter. När rensningen är klar, skölj filtret med en trädgårdsslang. Låt vattnet tränger från rena sidan genom att den smutsiga sidan av filtret. När filtret har torkat helt, tillämpas K N filter olja, och installera filtret.


Relaterade artiklar


hur man byter en generator i en 4,0 SOHC ford explorer
hur du håller din bil i toppskick trots fullspäckade schema
bränsletank rostborttagning
hur du tar bort eller skärpa en Gängstift med endast två gängade muttrar
hur man återställer olja ljus livet indikator på en 2005 Honda Odyssey
Varför är min bil läcker kylarvätska?
hur man berättar vilken storlek chevrolet motor jag har
Bilen titel problem
hur man rengör EGR ventil på en Buick LeSabre
hur du tar bort backspegeln montera