hur man rent vatten fläckar på ford platser

hur man rent vatten fläckar på ford platser

Ibland regn kan komma på utan förvarning, och om du råkade lämna fönstren ner i din bil, kan du vara i för en obehaglig överraskning. Av alla saker, skulle man inte förvänta sig vatten att lämna en fläck. Ford ägare vet att deras fordon kan uthärda en väldig massa, men ibland är det de små sakerna som kan skapa stora problem. Även fula, vatten fläckar på sätena är inte omöjliga att ta bort. En liten know-how och ett par minuter och era platser kommer att se bra ut som nya-eller minst lika bra som de gjorde innan du åkte ner sidorutan.

Du behöver:
ren, fuktig trasa
. Pappershanddukar.
Hårtork.


1.
Fukta området med ren, fuktig trasa genom skrubbning försiktigt.
2.
Vik två till tre pappershanddukar i halvor och lägg dem direkt på den fuktade området.
3.
Lägg något tungt på vardera sidan av pappershanddukar för att hjälpa vikt ner dem som telefonbok.

4.
Använd en hårtork på en låg inställning att torka området genom att flytta runt över pappershanddukar. Håll hårtork ungefär en tum över området. Eftersom området torkar kommer fukttransport till pappershanddukar. Du kan behöva ersätta hushållspapper när de blir fuktiga. Fortsätt att göra detta tills fläcken är borta.

Tips och varningar


 • För särskilt envis vattenfläckar, sandskädda området med vit ättika före utsläppandet pappershanddukar på den att torka.
 • Kontrollera att sätet är helt torr innan du sätter ett sadelöverdrag på den eller rulla upp fönster och lämnar den. Mögel på insidan sätet om området är fuktigt nog. Om du inte kan lämna rutorna nere, täcka området med bakpulver att hjälpa dra ut fukt och vakuum upp det i två till tre timmar.


 • Relaterade artiklar


  hur man rengör auto strålkastare
  de delar av en hydraulcylinder
  hem botemedel för att ta bort repor på bilar
  Hur ofta bör jag byta torkarblad?
  Honda Insight kupéfilter instruktioner
  skivbroms anvisningarna för byte
  hur du lägger kylvätska i en Pontiac Aztec
  myter om syntetisk motorolja
  som lim fungerar bäst för en backspegel?
  hur man håller min bil ren